×

Ismét varázslatosan ünnepeltük meg a Mikulást a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 9.

Jótékonyság, gyönyörű koncert, számtalan ajándék és persze a Mikulás személyesen is leszállt közénk december 6-án a Fashion Streetre!

Péntek este a Fashion Street megtelt ünnepi várakozással: nem véletlenül, hiszen kicsik és nagyok is egyaránt tudták, hogy hamarosan érkezik a Télapó.

A várakozással teli percek is tele voltak izgalommal és szeretettel: Harsányi Levente közreműködésében a Csodalámpa Alapítvány egyik életveszélyesen beteg gyermeke, Alex átvehetett egy gyönyörű tűzoltóautót, valamint egy 150 ezer forintos adományt is, melyből az alapítvány igyekszik valóra váltani életveszélyesen beteg gyermekek kívánságait és álmait.

Az estet színesítették Kőhalmi Ferenc szó szerint varázslatos bűvészmutatványai, valamint a Gentlemen zenekar andalító muzsikája is.

A hideg időt is sikerült felmelegítenünk: minden kedves várakozónknak forrócsokival és pillecukorral kedveskedtünk a Mercedes-Benz Hungária Kft. jóvoltából – na meg a Lindt felajánlásából csodás csokoládémackókkal!

Az este során pedig Alex segítségével hivatalosan felkapcsoltuk a Fashion Street karácsonyi fényeit is.

Majd elérkezett a várva-várt pillanat: Mikulásunk minden jóval megkapolt puttonyával, a közönség ovációja mellett leereszkedett a Deák Palota tetejéről, hogy azután a Mercedes luxusautójáról ossza ki kincseit minden gyermeknek!

Egyszóval idén is varázslatos és ünnepi szeretettel átitatott volt a Fashion Streeten a Mikulás érkezése; reméljük, hogy minden kedves vendégünknek meghoztuk a karácsonyi hangulatot ezzel az estével.