×

A boyfriend farmer ideje lejárt, idén már a boyfriend ingek évét írjuk

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 17.

Hány férfi akadt már ki a barátnőjén, aki háromszáz pólón áttúrva, hisztérikus hangon “Nincs egy normális felsőm!” mondatot kiált? Ha eddig vakartad a fejed, hogy mit mondhatnál neki, mostantól itt az egyszerű és határozott válasz: add oda a barátnődnek bármelyik ingedet és mondd, hogy most ez a divat. Mert ez is.

Habár a legtöbb divateseményt elsöpörte a koronavírus-járvány, azért február környékén még megtartották az amerikai és európai fontos divathetek többségét. Ezeken az eseményeken sok kifutómodellen láthattunk bofriend ingeket, azaz a bő, oversized, hosszú, szélesebb karú, férfiakra méretezett (vagy olyan hatást keltő) ingeket a nőkön. Bejött a boyfriend jeans? Akkor ezt is imádni fogod, ugyanaz a laza, tomboy stílus árad belőle és egész nap kényelmes viselni. Íme néhány inspiráló kép ahhoz, hogyan lopd el a pasid ingjét a tökéletes 2020-as outfithez!

Nagyon vagány darab, kifejezetten feszesebb alsórészekkel tökéletes, plusz külön szerencsés, hogy a meleg nyári időben még jó szellőzést is biztosít. Mi már csináltunk neki helyet a gardróbunkban!