×

Irina Shayk domborít a Burberry őszi-téli kampányában

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 19.

Napvilágot látott a Burberry divatház őszi-téli kampánya. A márkához hűen most is az elegáns vonalak, a letisztult, tiszteletet követelő sziluettek kapták a hangsúlyt, s mindezt idén a szexi modell, Irina Shayk képviseli.

Felröppentek a pletykák, hogy a csodás Irina ismét együtt van gyermeke édesapjával, Bradley Cooperrel, ám nem ez szolgáltatja cikkünk apropóját, inkább a Burberry őszi kollekciója. A szupermodellnek és a Burberry cégnek nem ez az első közös munkája, tavaly is szerepelt már a divatház kampányában Gigi Hadid társaságában, és az új kollekciók bemutatóin is rendszeresen részt vesz.

https://www.instagram.com/p/CBkhNv0AfTm/?utm_source=ig_web_copy_link

Riccardo Tisci a cég művészeti vezetője 2018-ban csatlakozott a klasszikus brit márkához és azóta is igyekszik egységes, újító stílust létrehozni. Ehhez legtöbbször ugyanazt a stábot használja, a fotókat most is Danko Steiner készítette, Irina Shayk mellett pedig feltűnik Reece Nelson modell is, remek kontrasztot alkotva a szoborszépségű modellel. Tisci idén nem csak a textúrákkal játszott, de a színpalettát is bővítette, üdítően hat a rózsaszín selyem  vagy a neonsárga árnyalat használata.

https://www.instagram.com/p/CBlOyC7AQA-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CBkvxTpg2E0/?utm_source=ig_web_copy_link

(Fotók: Burberry / Cover: ©Mike Marsland, 2019)