×

Kate Spade szivárványos kollekcióval készült a Pride hónapjára

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 23.

Jó ideje már, hogy a júniust sok helyen a Pride fesztiváloknak szentelik, ám a koronavírus okozta járványhelyzet miatt kénytelenek eltolni a rendezvényeket a szervezők. A divat világában viszont akkor ünnepelünk, amikor csak akarunk, Kate Spade pedig a hagyományokhoz híven ebben a hónapban rukkolt elő „Rainbow” kollekciójával.

A New York-i Kate Spade márka mindig is szívesen dolgozott a legkülönfélébb színekkel, formákkal, játékos kombinációkkal, virágmintás textúrákkal. Így aztán remekül illik hozzájuk az új, üdítően friss szivárványos kollekció. Jól ismerhetjük például a cég vastag nyomatokkal díszített határidőnaplóit, melyek már ikonikussá váltak, vagy a szívecskés, pikk-motívumos mintákat, melyek változatos felhasználása szintén hozzájárult népszerűségük növeléséhez. Reméljük, hogy a szivárványos Pride kollekciót is legalább ennyire szeretni fogják a vásárlók.

„Love is love” a divatnak és a szerelemnek pedig tényleg nincsenek határai. Ha pedig még több Kate Spade darabot szeretne nézegetni, akkor kattints ide!