×

Ismét fogyatékkal élőknek tervezett kollekciót a Tommy Hilfiger

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 24.

Végre Európában is elérhető lesz a Tommy Hilfiger Adaptive kollekciója, amely fogyatékkal élő felnőttek és gyerekek számára könnyíti meg a stílusos öltözködést a mindennapokban.

Az amerikai divatcég 2017 óta minden szezonban komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy újabb és újabb innovációkkal alkossa meg azt a különleges kollekciót, amely a fogyatékkal élők számára készül. A ruhadarabokat pontosan az a könnyed amerikai modernitás jellemzi, amely az összes többi darabra is jellemző, csak éppen egy kis extra csavarral: mágneses záróelemek, nagyobb fogakkal rendelkező zipzárok, oldalsó nyílások, kiszélesített ujj- és lábrések és még sok egyéb praktikus részlet teszi lehetővé, hogy a mozgásukban korlátozott, kerekesszékbe kényszerült vagy protézissel rendelkező emberek könnyebben boldoguljanak az öltözködéssel, és ezáltal függetlenebbnek érezzék magukat.

Csakúgy, mint az eddigiek, a 2020-as nyári kampányvideó is pozitív üzenetet sugároz és elfogadásra sarkall, hűen tükrözi a márka abbéli elhivatottságát, hogy egy mindenki számára hordható és élvezhető divatvilágot teremtsen.

Tommy Hilfiger Adaptive kollekció

Egyelőre nem tudni, hogy az Adaptive kollekció itthon is elérhető lesz-e, mindenesetre a sztenderd kollekciók darabjait megtaláljátok a márka Fashion Street-i üzletében.

Ez is érdekelhet:

Kemény edzésekhez tervezett arcmaszkot az Under Armour – FashionStreetOnline.hu

Mivel nincs egyöntetű állásfoglalás azzal kapcsolatban, hogy szükséges-e az arcmaszk viselése edzés közben, vagy sem, az Under Armour tervezett egyet a sportőrülteknek, biztos ami biztos. Mostantól azon nem fog múlni az edzés, hogy nem merünk önfeledten elvegyülni a kedvenc csoportos óránkon, vagy épp azon, hogy beengednek-e a fitneszterembe maszk nélkül, aminek viselésétől mellesleg egy sima bolti vásárlás végére is úgy kifulladunk, mintha egy maratoni futáson lennénk túl.