×

Tökéletes tökéletlenségek – sztárok, akik smink nélkül is vállalják magukat

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 22.

A 2020-as nyár egyik legnagyobb beauty trendje a pőre valóság, a milliós követőtáborral rendelkező sztárok közül egyre többen vállalják a smink- és filtermentes arcukat a közösségimédia-felületeken.

Nyilván nem csak az átlagemberek számára felszabadító az a tény, hogy egyre kevésbé számít menőnek agyonfilterezett fotókat posztolni az Instagramra, hiszen a leghíresebb celebek is egyre többször tesznek közzé olyan képeket magukról, amelyeken felvállalják valódi arcukat. Az olasz Aurora Ramazotti – Eros Ramazotti és Michelle Hunziker gyermeke – például három napja posztolt egy olyan képet, ahol bőrhibái ellenére is ragyog a természetes szépsége.

https://www.instagram.com/p/CCySG0fo1-T/

„Ahhoz, hogy posztolj egy ilyen fotót, elég nagy bátorság kell. Főleg azok számára, akik régóta küzdenek önbizalomhiánnyal, súlyproblémákkal vagy épp pattanásokkal. Mindannyian szépek és valóságosak vagyunk. A természetes szépséget megosztani szép dolog, de még szebb és könnyebb lenne, ha nem egy olyan világban élnénk, ahol mindenki és folyamatosan versenyzik egymással. Nem mondom, hogy ez velem nem fordul elő, de mindig próbálok figyelni arra, hogy a lehető legtöbbet adjak át és mutassak meg a valóságból, különben nem lennék hű saját magamhoz” – mondta el a 23 éves Aurora. Persze nem ő az egyetlen a hírességek közül, akik megunták a tettetést. Íme a legbátrabb szépségek, akik meg merték mutatni, hogyan mutatnak a mindennapokban.

https://www.instagram.com/p/CCL92ZEHpxC/?utm_source=ig_embed

„Ez vagyok én 52 évesen, smink és filter nélkül.” Paola Maugeri olasz televíziós műsorvezető elindítva a #behumanschallenge kihívást vidám képet posztolt natúr és valóságos önmagáról. Valahogy így képzeljük az időtlen szépséget.

https://www.instagram.com/p/CCMLa1PBFme/?utm_source=ig_embed

Bianca Balti felkelés után. Hát, ettől a képtől mondjuk nem nagyon könnyebbültünk meg, a szupermodell pont olyan sugárzóan szép smink nélkül a pizsijében, mint a Dolce&Gabbana kampányokban tetőtől talpig megkomponálva.

https://www.instagram.com/p/CBjyWRpFOiP/

Lady Gagát is láttuk már mindennek, de a természetesség a nyerő nála is. Bár ezt a The star is born című filmje óta mindenki tudja.

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/

A képen Jennifer Aniston a maszkviselés fontosságát hangsúlyozza, a hitelesség érdekében pedig a sminket is elfelejtette. És így is dögös.

https://www.instagram.com/p/CB-iTkwJ5RF/

Salma Hayek, a nőiesség és a kortalanság megtestesítője, 53 évesen is simán bevállalhat egy sminkmentes sunday selfie-t. És ti, hogy álltok a kérdéssel?

Címkék