×

Out of office: céges karácsony a guccinál

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 12.

A Gucci Gift Giving 2020 kampánya a cukormázban pompázó, negédes családi ünnep helyett ezúttal is inkább valami sokkal valósághűbb dologra fókuszál: mint amilyen egy (túl) jól sikerült karácsonyi parti, amit ugye mindannyian jól ismerünk.

Elhagyva a közhelyeket, a márka ezúttal is egy adag humorral reflektál az idei defektes karácsonyra, ha már nagyon úgy néz ki, nemhogy a nagyszabású corporate események, de még a családi bandázás is határozott keretek közé lesz szorítva. Éppen ezért repítenek el minket egy kis nosztalgiázásra: a helyszín egy tipikus, kilencvenes évekbeli iroda, a díszlet és a szettek pedig még korábbra, a – szüleim által felhőtlennek titulált – hetvenes évekbe csábítanak minket.

A céges karácsonyt persze lehet szeretni és utálni is, de annak azért megvan a varázsa, amikor a tárgyalótermek, íróasztalok, fénymásolófülkék és – ebben az esetben – a régi iskolai számítógépek egycsapásra megtelnek élettel, amint délután ötöt üt az óra, hála a lufiknak, konfettiknek és egyéb dekorációs termékeknek, az öltözködésről nem is beszélve.

Mintha a kosztümből és zakóból kibújva az ünnepi szettek nemcsak a testet, de az elmét is felszabadítanák, így lehetünk extrém változások és önmagukból való kifordulások szemtanúi, amelyeknek persze van némi köze az elfogyasztott pezsgőmennyiséghez is.

Éljen tehát a mikrofonfej, a hatalmas füstös napszemüvegek, pörögjön a diszkógömb és repüljenek a konfettik. Mit nem adnánk most egy ilyen karácsonyi partiért!

A teljes videóért katti ide:

Fotók: GUCCI