×

Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba – karácsonyi kampány a vállalkozókért

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 25.

Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban.

Az ünnep igazi, meghitt lényege köszönhet vissza a Bevásárlóutca Menedzsment, azaz a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott BUM idei #Várunkvissza kampányával. A belvárosi utcák SlowXmas névre hallgató adventi összefogása korábban már elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai díját, a Városmarketing Gyémánt Díjat, az idei kampány célja pedig az, hogy az adventi időszakra is erősen kiható vírushelyzetben is támogassa a budapesti bevásárló és tematikus utcákban lévő vállalkozásokat. A #Várunkvissza elnevezésű kommunikációs kampányhoz ezúttal is a Falk Art&Antique Street, a Bartók Béla Boulevard, a KultUnio és a Ráday Soho mellett természetesen a Fashion Street is csatlakozott

Az öt utcában több mint száz üzlet tart nyitva a legkülönbözőbb formában. A Fashion Streeten az üzletek mellett az egyedülálló karácsonyi fények adják meg az ünnepi hangulatot a bevásárláshoz, felfrissülésként elvitelre vehetünk magunknak kávét és forralt bort, a D15 étterem pedig üzemi konyha lévén továbbra is várja vendégeit ebédidőben.


Az Art&Antique Street, azaz a Falk Miksa utca üzleteinek többsége zavartalanul látogatható az adventi időszakban, az aukciósházak, mint például a Virág Judit Galéria, vagy a Nagyházi Galéria és Aukciósház a szokásos karácsonyi árveréssel készülnek annyi változással, hogy a kínálat bár a galériákban megtekinthető, maga az aukció online zajlik majd.


A Bartók Béla Boulevard vedéglátóhelyei mind átálltak a kiszállításos, vagy utcán átvehető elvihető üzemmódra, ezen túl a többi szolgáltató, avagy galéria korlátozott látogatói számmal, zavartalanul működteti tevékenységét. A KultUnioban, azon belül is a Liszt Ferenc téren lévő Cafe Vian új „drive-thru” szolgáltatásával az átvétellel rendelt ételeket még az autóhoz is kiviszik, a Király utcában lévő K11 Művészeti és Kulturális Központ pedig online programokkal várja az érdeklődőket. Elvitelre és kiszállításra a Ráday utcában színes gasztronómiai kínálatából választhatunk a Púdertől a Claro Bistroig, sőt, karácsonyra több helyről is rendelhetünk kézzel készült bonbonokat, csokoládékat, hogy legyen mi megédesítse a napjainkat.

Az összefogást hirdetve november 25-től egészen karácsonyig a BUM honlapján naprakész információt találhattok arról, mely vállalkozás milyen szolgáltatásokat nyújt ebben a nehéz helyzetben is.