×

A szépségnek nincs lejárati ideje – JLo már csak tudja!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 3.

Az énekesnő húszéves kora óta dédelgetett álma valósul meg azzal, hogy JLo Beauty elnevezésű arcápoló-kollekciója szilveszterkor piacra kerül.

Jennifer Lopez hosszú utat tett meg  és rengeteg stílusbeli változáson ment át, mióta Puff Daddy barátnőjeként meghódította a slágerlistákat. Egyvalami azonban mindig állandó maradt: a gyönyörű arcbőre. A nevével fémjelzett termékcsalád egy komplex arcápolási csomag, a hidratáló, arclemosó és szemránckrém triója mellett tartalmaz egy szérumot és egy maszkot is, azaz mindent, amire az érett bőrnek szüksége lehet. Már ha az 51 éves JLo bőrét érettnek nevezhetjük.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 Szeretnék ezekbe a termékekbe mindent beletenni, amit a bőrápolásról az évek során tanultam, az összes titkos trükkömet. Olyan termékeket készítünk, amik tényleg működnek, hiszen csak olyasmihez adom a nevem, ami valóban hatásos.

– nyilatkozta a project kapcsán. A márkának november óta már Instagram-oldala is van, ahol tájékozódhattok a termékekről és az előfoglalási lehetőségekről.

View this post on Instagram

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Addig is gyönyörködjetek a képekben és a videókban, előfoglalásért pedig látogassatok el a jlobeauty.com-ra!

Még több szépségápolásért kapcsolatos topikért kattints:

Beauty Archives – FashionStreetOnline.hu

Sokáig rápihent a frufru a tavalyi visszatérésre, de idén olyannyira teret hódított, hogy még azok is beadták a derekukat, akiknek amúgy nem is annyira tetszett ez a trend. Ha azok közé tartozol, akik eddig ellent bírtak állni a franciák kedvenc hajviseletének, íme egy kis kedvcsináló, hogy te se maradj ki a jóból!