×

Boldog születésnapot, Victoria!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 04. 17.

Victoria Beckham ma ünnepli negyvenhetedik születésnapját, ennek örömére összegyűjtöttük az elmúlt harminc év legjobb Posh-pillanatait!

Victoria Adams nevét 1996-ban ismerte meg a világ, amikor a Spice Girls kiadta első albumát Spice címmel, amely több mint 23 millió példányban kelt el világszerte. Az akkor 22 éves Victoria Posh Spice-ként vonult be a köztudatba, és különös ismertetőjegye az volt, hogy mindig szigorú arcot vágott és általában feketében láthattuk. Talán emlékeztek arra a különös bepózolásra is, amit csak ő tudott: az ujjakat és a lábakat olyan furán tekerve, csavarva, igen, igen.

Aztán következett a legendás egymásra találás: Victoria 1997-ben egy Manchester United meccs után összetalálkozott a futballista David Beckhammel, ahol már kicsit spiccesen történt meg a számcsere. Victoria a telefonszámát egy repülőjegyre írta fel, amit David azóta is őriz.

A pár – főleg David – nem sokat teketóriázott, az eljegyzéssel nem sokat várva be is jelentették a dolgot, és napokig csak ettől volt hangos a sajtó. Az idő pedig őket igazolja.

1999. július negyedikén egybe is kelt a sztárpár, melyen már a négy hónapos első csemetéjük, Brooklyn is részt vett. Victoria természetesen egy Vera Wang ruhában és egy 18 karátos arany tiarával a fején mondta ki a boldogító igent.

2002-ben Victoria életet adott a második fiúknak is, Romeónak, akárcsak Brooklyn esetében, a keresztapaságra és keresztanyaságra nem kisebb hírességeket kérnek fel, mint Elton Johnt és Elizabeth Hurley-t.

És innentől kezd érdekes lenni a dolog: 2006-ban Victoria megalapítja férjével közös brandjét, a DVB-t, amely énekesnői karrierje befejeztével első kézzel fogható nyitása a divat irányába. Ja, és 2005-ben mindeközben megszületett harmadik fiúk, Cruz David is.

Victoria 2008-ban nemcsak Vogue-címlaplány lett, de még ugyanebben az évben debütált divattervezőként is, ami olyannyira jól sikerült neki, hogy 2011-es British Fashion Awardson megnyerte az Év Divattervezője díjat. A következő márföldkő 2011-ben következett a Victoria-sikersztoriban, amikor a rangos szakmai elismerésen felül megszületett első lánygyermeke, Harper is.

Azóta Victoria Beckham komoly márkává nőtte ki magát, az alapítóról elnevezett cég termékei már több mint száz országban elérhetők, több mint 400 üzletben, és az exénekesnő valódi divatguruvá nőtte ki magát, aki elengedhetetlen kelléke minden divathétnek és nívós divateseménynek.

A sztárpár házassága és stílusa (azóta) is kikezdhetetlen, David és Victoria Beckham huszonkét éve elválaszthatatlanok és egy egész birodalmat építettek már fel maguknak. Lassan gyermekeik is nyomdokaikba lépnek, s ha Romeo Vogue-os szereplésére gondolunk, nem is kérdés, hogy kire ütöttek!

(photos: Instagram, Getty Images)