×

Zara Home: 5 dolog, amit ne hagyj ott a leárazáson!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 01. 17.

Január a leárazások hónapja, ilyenkor az üzletek mindig hatalmas akciókkal és kedvezményekkel várnak benneteket. A Fashion Streeten található Zara Home sem tett másképpen, így egészen bámulatos kedvezményekkel kecsegteti a vásárlókat. Elhoztunk nektek 5 olyan dolgot, amit nem érdemes otthagynotok, ha a lakás csinosítása a cél. 

Szabálytalan porceláncsészék

Elképesztően cuki és praktikus kiegészítői lehetnek az új évnek ezek az aranyos, bézs színű porcelán csészék, amikhez kis alátéteket is kapunk. Reggeli kávénkat vagy teánkat bátran szürcsölgethetjük belőlük, de akár szószokat is tálálhatunk bennük.

Négyzet alakú kis asztal

Jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá ehhez az időtálló, ikonikus darabhoz, ami nappalink vagy hálószobánk ékes dísze lehet. Az üveglapokat arany szegély kontúrozza, így a kis asztal igazán fenséges hangulatot teremt. 

Citrusos illatgyertya

Ha új év, akkor új illat. Bátran mondhatjuk, hogy hamarosan beköszönt a tavasz, így lassan ideje beszerezni a tavaszi kiegészítőket otthonunkba. A letisztult külsővel rendelkező, 100 %-ban természetes eredetű illatgyertya citrusos aromájával hozza el otthonunkba a tavasz frissességét és a relaxáció élményét.

Virágmintás függöny

A Spanyolországban készült meseszép függöny már szintén a tavasz érzését hozza el otthonunkba. Világos alapszínét bolondos, színes virágok díszítik, így ha ablakunkra tesszük, a napfény garantáltan átjárja majd otthonunkat.

Kerámia virágcserép

Ez az olajzöld színű virágcserép ideális lehet mindazoknak, akik imádnak virágokat nevelgetni az otthonukban. Mivel hamarosan itt a jó idő, éppen aktuális lesz ez a kellék egy kis beltéri kertészkedéshez, így végképp érdemes beszerezni.