×

Nagyot szólt a Fashion Diffusion Hungary második Fashion Show-ja!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 05. 27.

Május 21-én rendezte meg második divateseményét a Fashion Diffusion Hungary, amelynek a belváros egyik nívós rendezvényhelyszíne, a Societé Budapest adott otthont. Az esten számos ismert személy megjelent; sokan a közönség első soraiban foglaltak helyet, mások fellépőként vagy műsorvezetőként vettek részt a teltházas eseményen, amely idén a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesületet támogatta. 

A Fashion Diffusion Hungary The Fashion Show II. divatbemutatóján 29 hazai brand mutatta be tavaszi-nyári kollekcióját, például itt debütált a közösségi média platformokról jól ismert Szomjas Jennifer (Lady Szomjas) saját divatmárkájának első kollekciója is. A szervezők egy valóságos időutazásra invitálták a vendégeket, hiszen az eseménnyel az 1920-as évek csillogó világát, A nagy Gatsby fényűző hangulatát idézték meg. Az estét BECCA fellépése nyitotta meg, de nem a feltörekvő énekesnő volt az egyetlen, aki gondoskodott a vendégek szórakoztatásáról: Zdroba Partik, a 2019-es X-Faktor döntőse is fellépett, Dimák Patrik gitárművész pedig a szünetekben biztosította a kellemes hangulatot. A divatbemutatók sorát Mardoll produkciója zárta, aki az after partira meglepetés előadással is készült. Itt a Tűzvarázs Produkció különleges, fényjátékkal kísért táncát is megcsodálhatták a késő estig maradók.

Az esemény házigazdája Budavári Fülöp volt, a közönség soraiban pedig számos hazai híresség és influenszer foglalt helyet: Jázmin Viktória, Yvonne Dederick, Kármán Odett, Ani Safar, Soria Lilla, Bádoki Bettina, Hegyes Bertalan, Barka Balázs, Hadas Alfréd is az első sorokból figyelhette a kifutón felvonultatott kollekciókat. A divateseményen egy pop-up vásárt is felállítottak, ahol a kiállító hazai tervezők kiegészítőit és ruháit csodálhatták meg közelebbről az érdeklődők, sőt, a termékek megvásárlására is lehetőségük nyílt.  

Csíki Anita és Tóth Anita Zsanett, a Fashion Diffusion Hungary alapítói

A kifutón felvonult tervezők teljes listája: Accaption, Agnes Krivanics, Andrea Zimits, Besszer, Charmina, Eacre, Éniseztérzem, Janka x Manualbags, Kitti Sabo, La Gitanilla Flamenca, Lise.The.Brand x Oh My Pearl, Millaas x Sophie Molnar, Mynalabel, Noor, Obalogh, Orsolya Darchi, Panota Leather Goods, Playa Me x Vincells, Simply Cynthi, VHR, Viwine x Evy Bag.