×

Na, mi a jó a rossz időben? Újra trench coatot viselhetünk!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 29.

Itt van az ősz, itt van újra, a hideg is, az eső is, de legalább a ballonkabát szezon is megérkezett. A női- és férfiruhagardrób állandó és kötelező darabja sosem megy ki a divatból – íme a legszebb klasszikusok, amikre nem fogsz tudni nemet mondani. 

És ez még nem minden – új helyen, új szolgáltatásokkal vár a ZOÉ Fashion & More!

Esős, borús, hideg időre ébredni nem éppen a legjobb dolog a világon, főleg ha el is kell indulni otthonról. Az egyik legjobb terápia erre az öltözködés, hiszen bár hidegebb van, ez megköveteli a réteges viseletet, ami pedig sokkal több kreativitásnak ad teret, mint amennyivel nyáron rendelkezünk. Akárhogy is, a legfelső réteg, vagyis a szetted megkoronázása nem lehet alku tárgya, mert mindenkinek jár egy tökéletes ballonkabát. Miért? Mert örökzöld és időtlen, stílustól és a többi ruhától függően pedig lehet szuper kifinomult, lezser és laza is, olyannyira, hogy egyformán keverhető a legelegánsabb ruháinkkal és a hétköznapi farmerekkel, tűsarkúval, bakanccsal vagy éppen tornacipővel. Kell ennél több indok? 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burberry (@burberry) által megosztott bejegyzés

Ha igen, akkor íme: a vastagabb szövetből készült modellek még a téli hónapokban is kellően melengetnek, gyönyörűen kötött, kedvenc pulóvereinkkel alatta. De nem csak a szövet létezik: lehet pufi, lehet lakk, lehet bőr. Ami a színeket illeti, a  bézs és a teve variánsok (meg persze a fekete és a sötétkék) mindig a kedvenceink maradnak, mert mindenhez passzolnak. De ha már van ilyen, választhatsz más színeket is, mint a zöld, a szürke, vagy akár a rózsaszín és a világoskék finom pasztell árnyalatait. Illetve ott van a kockás minta is, ami szintén nem nagyon akar kimenni a divatból – nagyon brit, nagyon sikk.

Nem maradt más hátra, mint választani egy szimpatikus darabot. Íme a Fashion Street legjobbjai!