×

Mutasd a karácsonyi dekorod, és megmondom, ki vagy!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 13.

Miközben ünnepi dekorációba borítjuk az otthonunkat, felfedünk magunkról bizonyos jellembéli tulajdonságokat is, hiszen az eredmény többet árul el rólunk, mint azt elsőre gondolnánk!

Egyszerű, különc, giccses, hagyományos – az ízlésünk személyiség dolga, legyen szó az öltözködésünkről, vagy épp a karácsonyi dekorációról. Vannak, akik csak a fát díszítik, vannak, akik a ház minden pontjára tesznek egy égősort vagy dekorációt és vannak, akik a komplett jászolt is elkészítik. Van, aki már novemberben érzi a karácsony varázsát, és persze olyan is akad, aki csak 24-én kap észbe, hogy meg kellene venni a karifát. De az vajon megfordult-e már a fejedben, hogy a karácsonyi készülődésed és a dekorációs stílusod is sokat elárul arról, hogy milyen ember vagy? Akkor most lássuk!

Csupa fény, dísz egy szál se

Ha azok közé tartozol, akik elhelyeznek egy-két égősort, és maximum egy nem túlzottan zsúfolt karácsonyfát állítanak a nappaliba, akkor alapvetően elmondható rólad, hogy a minimalizmust kedvelő ember vagy, nem szereted sem a túlzásokat, sem a felesleges feltűnést. Ez azt is jelenti, hogy nem szereted, ha szemmel tartanak, és sokkal inkább a diszkréten elegáns dolgokat szereted élvezni.

Csupa új, csupa WOW!

Az a típus vagy, aki minden áldott decemberben késztetést érez, hogy egy sor új dekorációval egészítse ki a meglévő kollekciót, és lehetőleg mindegyik csapja is ki a WOW-faktort? Ez elárulja rólad, hogy nemcsak könnyen veszed, de igényled is a változásokat, dinamikus személyiséged pedig hamar megun minden ismétlődő dolgot. Éppen ezért keresel mindig új ingereket és élményeket, hiszen ha valaki, te aztán tudod, hogy a változatosság gyönyörködtet.

Ördög a részletekben

Te vagy az, aki ugyanannyi erőfeszítést és odaadást fektetsz az otthonod díszítésébe, mint bármely más helyzetbe és feladatba. Imádsz elveszni a részletekben, az aprólékos munka pedig mindent még különlegesebbé tesz. Megtanultad, hogyan lehet a lehető legpontosabban felhelyezni az égőket a fára, hogy a díszek egy előre meghatározott rendszer szerint vannak felakasztva és az sem mindegy, milyen távolságban? Precíz ember vagy, és szeretsz minden helyzetet kézben tartani, ahogy nem viseled sem a rendetlenséget, sem az előre nem látható eseményeket.

Forrás: grazia.it