×

5 téli köröminspiráció a következő körmös időpontodra

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 11. 9.

Ahogy közeledünk a téli időszakhoz, nemcsak a ruhatárunk alakul át, de a körmeink is megújulnak. Számtalan téli köröminspiráció lepi el a közösségi média felületeit, cikkünkben kedvenceinket gyűjtöttük össze.

Idén a téli körmök igazán szórakoztatóak, és ami a legjobb bennük, hogy nagyon könnyen el lehet őket készíteni (akár még a kanapén ülve is). Igen, a mélyzöld és a bordó mindig is a tél népszerű színei lesznek, de rengeteg olyan téli minta van, amiről egyszerűen kár lenne lemaradni. Cikkünkben összegyűjtöttük kedvenceinket, úgyhogy ha nem akartok lemaradni róluk, mindenképp olvassátok tovább!

Ezüstös csillámlás

Az ezüst csillámos francia körömvégek és a finom hópehely körömdíszek ünnepi, mégis visszafogott hatást keltenek. A hópelyhek elkészítéséhez érdemes egy vékony ecsetet és pöttyöző eszközt használni.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra Teleki (@thehotblend) által megosztott bejegyzés

Bronz csillogás

Ez a köröminspiráció tökéletes azok számára, akik nem igazán komfortosak az ezüst színnel, de valami extrábbat szeretnének, mint az arany. Nemcsak a jelenlegi barna és latte sminktrenddel van összhangban, de minden bőrtónuson elegánsan mutat, különösen, ha geometrikus körömdíszítéssel párosítod.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aistė Haas (@heygreatnails) által megosztott bejegyzés

Télies Barbie

Ha még mindig Barbie-lázban égsz (amiért egyáltalán nem hibáztatunk), akkor ezt a körömötletet imádni fogod! Ha a Barbie-körmöket egy kicsit ünnepibb irányba vinnéd el, akkor próbáld ki ezt a csillogó ombre dizájnt. A tökéletes színátmenethez márts egy sminkszivacsot rózsaszín körömlakkba, és dolgozd el felfelé a rózsaszínes nude árnyalatig. A végeket egy rózsaszín csillámos lakkal fedd le, majd vigyél fel egy vastag réteg fedőlakkot, hogy kisimítsd a textúrát.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vivian Marie (@vivianmariewong) által megosztott bejegyzés

Sakktábla

A kockás minta mindig is népszerű lesz, van benne valami, amitől cool! Egy vidám színpaletta, mint például az olíva és a szilva még menőbbé teszi ezt a trendi mintát.

téli köröminspiráció

Kép: @betina_goldstein

Csíkok

Maradva a népszerű mintáknál, próbáld ki a csíkokat! Párosítsd a színeket a kedvenc csíkos pulcsiddal, és figyeld meg, garantáltan jó kedved lesz!

téli köröminspiráció

Kép: @betina_goldstein

Reméljük, megjött a kellő inspiráció, és felkészülve mész a következő körmös időpontodra! 

Borítókép: Unsplash