×

A Calzedonia új fürdőruháiban te leszel a vízpart istennője

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 06. 11.

Megérkeztek a nyári szezon must-have darabjai: a Calzedonia új fürdőruhái garantáltan izgalmassá teszik az év legforróbb napjait!

A Calzedonia az idei szezonban is különös figyelmet fordít arra, hogy minden nő megtalálja a számára tökéletes fürdőruhát. Legyen szó bikinikről, egyrészesekről vagy kiegészítőkről, a kínálatban minden testalkathoz és stílushoz illő darab megtalálható.  

Calzedonia – az idei kollekcióról

A Calzedonia legkedveltebb, minden évben visszatérő „Indonézia” termékcsaládjának kényelmes, ugyanakkor stílusos darabjai új színekben is elérhetők lesznek, mint a pávazöld, magenta, zafírkék és pálmazöld. Fazonok tekintetében a háromszög felsők, levehető pántos variációk, párnázott kosarak mellett és a  brazil és normál alsók mellett érkezik egy újdonság. Egy olyan alsó, ami a kialakításának köszönhetően normál és magas állásban egyaránt viselhető.

Az „Indonézia” fürdőruhák letisztult eleganciájából merített ihletet a „Compact” kollekció. Darabjait úgy tervezték, hogy azok tökéletesen idomuljanak az alakhoz, kiemelve még a leglágyabb formákat is. Szintén újdonság a „Double” kifordítható család, ami vibráló, kontrasztos színek párosításával játszik, mint például a barna/narancs vagy az ibolya/világoskék.

A szezon legforróbb trendjei

A szezon legforróbb trendjei szerint nagy figyelmet kapnak a semleges barna és fehér tónusok, valamint a csillogó állat- és dzsungelmintákkal díszített modellek. Nem hiányoznak az élénk és vibráló minták sem, amelyek mindig is megkülönböztették a Calzedonia strandruha kollekcióját. 

A korábbi évek nagy sikerén felbuzdulva idén visszatér a Calzedonia limitált kiadású kollekciója: fürdőruhák, amelyek igazi ékszerekkel díszített ruhadarabokként tűnnek fel. Bikinik és egyrészes fürdőruhák, amelyeket a csillogó anyagok háromdimenziós jellege tesz különlegessé. Kristályok, gyöngyök és strasszok tömkelege teszi az egyes darabokat a nyár esti partyk tökéletes viseletévé.    

A márka idén is gondolt a családokra, a legszínesebb mintázatokból készült férfi/gyermek és női/gyermek „Mini me” fürdőruhákból mindenki kedvére állíthat össze egymáshoz passzoló szetteket. De nagy hangsúlyt kapnak a strandkiegészítők is: vászon és pamut ing- valamint nadrágszettek hímzéssel és anélkül, mintás kimonók és hosszú ruhák, strandtáskák és törölközők gondoskodnak a teljeskörű Calzedonia megjelenésről. A termékek már elérhetők online és az üzletekben.

Fotók: Calzedonia