×

A trendteremtés az idei nyár legnagyobb trendje – Divatbemutató a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 05. 20.

A Fashion Streeten megrendezett Twinset SS17 Fashion Show-n mulatta át magát a nyárba a magyar divatvilág.

A feminin szettek alapján az óriás minták, visszafogott csipkék, a kifinomult szabásvonalak és hímzett darabok mind-mind hódítani fognak ebben a szezonban. A The Ritz-Carlton Budapest Kupola Lounge-ában megrendezett Twinset SS17 Fashion Show ismét bizonyította, hogy a tavaly ősszel hazánkba érkezett márka azoknak a magabiztos nőknek készül, akik nem követik, hanem megteremtik a trendeket – akár csak az est háziasszonya, Gallusz Niki:

Az olasz márka idén nyáron a csipkefelsők, rendkívüli tüllruhák, díszes farmerek és más deluxe darabok virágába borult. Az előkelő körülmények között megrendezett, teltházas divatbemutatón három különböző világba is beleshettünk – a Twinset klasszikus irányvonala mellett megismerkedhettünk a lazább Mytwin szettekkel és az új Twinset Active kollekcióval is.

Az olasz divatház és a helyszín kíválóságához tökéletesen passzoltak a kifutón megjelenő romantikus szabások, elegáns virágminták és a dekoratív csipke elemek. A színesebb és vagányabb világ kedvelőihez minden bizonnyal a Mytwin kollekció darabjai állnak közelebb. A stílusában bevállalósabb összeállítások alacsonyabb áraival a fiatalabb generációkat célozzák meg. Hímzett farmerek, élénk, színes bőrtáskák és még a punk-rock stílusú tüll darabok és pólók is feltűnnek, amik nagyméretű, játékos nyomatokkal vonzzák a tekintetet. Tökéletes egy fesztiválra vagy a délutáni kávé mellé is.

A pörgős hétköznapok után pedig azokra az időkre is gondoltak a tervezők, amikor a világtól elszabadulva végre egy kis mozgással kapcsolódna ki a nagyvárosi nő. Jóga, aerobik, futás – a stílusos testmozgás garantált ezekkel a merész és kényelmes darabokkal, amiket a feltűnő és rejtett részletek különleges aránya tesz igazán jellegzetessé.

Elegáns vacsora, szombati kávé a csajokkal, egy pihentető jóga óra… legyen szó bármilyen alkalomról, a végtelenül feminin darabok között ott lesz a megfelelő outfit. Ráadásul a Twinset különlegessége, hogy előre összeállított szettekben gondolkozik, a variálhatóságnak köszönhetően mégis úgy képes tetőtől-talpig felöltöztetni a hölgyeket, hogy közben mindegyikük megtalálja a saját és utánozhatatlan stílusát.