×

Csodás új bolttal gazdagodik a Fashion Street – Ma nyílik a LUSH!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 09. 15.

Goodbye Kristóf tér, Hello Fashion Street!

A brit szépségipari termékeket gyártó cég már több, mint 21 éve híres az etikus kozmetikumkészítésről és nagyon-nagyon egyedi, közvetlen és fiatalos üzleti kommunikációjáról. Amint belépsz egy LUSH üzletbe, azonnal ott terem egy fekete kötényes, fiatal és kedves eladó, aki azonnal tudja, mire van szükséged, minden terméket kipróbált már és rögvest tégelybe tesz neked egy tesztterméket – ismerős, igaz? A LUSH egy nagyon innovatív brand; olyan termékek feltalálói, mint a pezsgő fürdőbomba, a mosószernek és szappannak is egyszerre használható készítmények, a fogkrémként újraértelmezett kozmetikumok vagy épp a szilárd szappansamponok és szappantestápolók.

A márka legfontosabb küldetése a környezettudatos és etikus gyártás: csak organikus hozzávalókból dolgoznak, soha semmilyen állati kísérletben nem vettek részt, az egyes termékek tégelyein pedig mindig feltüntetik az azt készítő dolgozó nevét.

A csomagolásban teljesen környezettudatosak; a teljesen újrahasznosított műanyagból készült LUSH tégelyeket újra lehet tölteni, amit pedig nem, az természetes módon komposztálható. A 100%-ban kézzel készített, vegán és friss kozmetikumok bőrbarát anyagokból készülnek, és nagyon mókás nevekkel veheted meg őket – az egész világon nincs párja annak, amit a LUSH létrehozott.

Ezért is örülünk annyira, hogy szeptember 15-én, délben megnyitja kapuit legújabb boltjuk a Fashion Streeten, így már a Starbucks sarkán érezni lehet majd a csodálatos, semmivel sem összehasonlítható LUSH-illatot. A sajtó számára csütörtök este kedveskedtek a szervezők egy megnyitóval – hát persze, hogy ott voltunk!

Nektek pedig mától nyílnak meg teljes mellszélességgel a LUSH kapui a Fashion Streeten, mely gyönyörű, a többi bolthoz és az utca arculatához illeszkedő réz belépőt kapott. Úgyhogy fel, fel, organikus kozmetikumimádók és mehet a Fashion Street-i LUSH megrohamozása!