×

Gazellatestű olimpikonunk, Jakabos Zsuzsi ragyog a Süel új kampányában

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 10. 9.

Csodaszép úszóbajnokunknak nem csak a víz áll jól, hanem a kötött ruhák is!

Az FSMAG hasábjain nem egyszer posztoltuk már a #BeFitInKnit hashtaget, azaz a „légy fitt kötöttben” üzenet angol verzióját. Ez nem más, mint az elegáns, szexi, könnyen viselhető kötött ruhákra specializálódott Süel manifesztója. A magyar cég most azt szerette volna bemutatni, mennyire közel állhat kötött ruha és sport; az arisztotelészi komolyságú tétel bizonyítására pedig nem is találhattak volna tökéletesebb modellt, mint gyönyörű úszónőnket, Jakabos Zsu-t!

Jakabos Zsuzsi fülébe most nem az edzője súgja az utolsó jótanácsokat

Előkészületek

A lezser, zsebes, tornacipős, kötött és 110%-ban csajos szetteket a Csillag Zsuzsi állította össze a Süeltől, a fotós pedig – legnagyobb büszkeségünkre – az az Ajkai Dávid volt, aki a Fashion Street nyomtatott magazin tavasz-nyári lapszámának (The Hedonist) címlapanyagát is készítette. Úgyhogy a képek egyedi hangulata és minősége már garantált – Jakabos Zsuzsi pedig annak ellenére, hogy saját bevallása szerint életében először vett részt divatfotózáson, vérbeli profizmussal vágta magát a legtopmodellesebb pózokba is.

A képeken látható Süel darabokra (és Converse-ekre) könnyedén lecsaphatsz a Fashion Streeten. Ez, kérjük szépen, nemzetközi szinten is profi munka volt!

Kreditek: Ruha: Süel, Styling: Süel, Fotó: Ajkai Dávid, Smink: Deák Veronika, Modell: Jakabos Zsuzsanna, Cipő: Converse, Kesztyű: 1861 Pécs.

(Fotók: Ajkai Dávid, Werkfotók: Yarnparade.blog.hu)