×

Ízig-vérig rock’n’roll a Guns N’ Roses és a Harley-Davidson új ruhakollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2017. 12. 2.

Mennyben köttetett jegyesség.

Nem nehéz kitalálni, hogy milyen szuper dolog tud kisülni abból, ha két gigamárka összeáll és létrehoz valami újat. Jelen esetben a világ egyik legismertebb rockzenekara, a Guns N’ Roses és a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson dugta össze a kobakját. Na, nem egy új motort dobtak a piacra, hanem a szabadság, a lázadás, a kaland és az életszeretet jegyében megalkották közös ruhakollekciójukat. Mindezt annak örömére, hogy a század leginkább várt és ünnepelt turnéja, a „Not In This Lifetime” újra Amerika útjait gyűri maga alá.

A kollekcióban található egyedi mintákkal díszített, vagány darabok még a kevésbé fanatikus rajongókat is rabul ejtik, a motoros rockereknek pedig egyenesen kötelező viselet. A koponyák, rózsák és fegyverek alapmotívumként jelennek meg rajtuk, de természetesen a motorsziluett is visszaköszön a grafikákon. A prémium minőségű anyagfelhasználás pedig magától értetődő.

A pólók láttán önkéntelenül is az az élmény jut eszünkbe, amikor koncerten vagyunk és meghalljuk a kedvenc dalunk első akkordjait, mire hangosan felüvöltünk örömünkben. Ezt az életigenlő, lázadó szabadság-érzést sugározza minden egyes darab.

A kollekció csak limitált ideig kapható, és kizárólag a Harley-Davidson márkakereskedésekben érhető el – úgyhogy gyorsan repülj rá a Fashion Street sarkán lévő Harley üzletben. És persze nem kell külön mondanunk, hogy karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás egy-egy ilyen darab, mely már születése pillanatában is kultikus szerzemény!