×

A színes haj az új divat?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 5.

A bezártság ideje alatt Hollywoodban többen megpróbálkoztak a színes hajfestéssel. Van, aki unalomból tette, és olyan is akad, aki úgy érezte, ezzel a merész lépéssel feldobja szürke hétköznapjait.

A színesre festett haj előnye, hogy nemigen lehet elrontani, mert a legtöbb esetben eleve úgy néz ki, mintha rosszul sikerült volna. Viccet félretéve, a karantén ideje alatt elég sok sztár megpróbálkozott ezzel, kinek jobban, kinek kevésbé jobban sikerült. Jöhet egy válogatás a legnépszerűbb fotókból?

Dua Lipa

A tehetséges énekesnő nem egy, de rögtön három különböző színnel is megpróbálkozott. A végeredmény pedig minden esetben szuper lett.

Így aztán jogosan merül fel a kérdés: Van olyan szín, ami ennek a lánynak nem áll jól?

Ruby Rose

A színésznő, akit a legtöbben talán a Superwoman sorozatból ismernek nem is olyan régen, májusban posztolta Instagramon ezt az egészen egyedi viselete magáról. Ruby mindig is a rövid frizurákat részesítette előnyben, ám most azt is bebizonyította, hogy a rövid is lehet még rövidebb.

Sarah Michelle Gellar

Saját bevallása szerint is csak azért próbálta ki a pink árnyalatot, mert egy kis színt akart vinni az unalmas karantén napokba. Azt is hozzátette, hogy a festék kimosható és elsősorban a gyermekei szórakoztatása volt a cél ezzel az akcióval.

Ricky Martin

A latin macsó mindig is adott magára, így aztán még márciusban, a karantén kezdetekor bevetette magát a fürdőszobába és a rózsaszín árnyalatot választotta. Minderről videót is készített, melyet aztán Insta profilján is nagy sikerrel bemutatott.

Hillary Duff

Új frizura és mellé új hajszín. Hillary Duff tökéletesen átalakult karantén idején. Hosszú tincseit félhosszú bob fazonra cserélte és mindezt a kék legkülönbözőbb árnyalataival dobta fel. Külön érdekesség, hogy mindebben férje, Michael Koma is segédkezett.

Luke Evans

Mint kiderült a piros taréj nem csupán öncélú húzás volt részéről. Áprilisban mutatta meg merész döntésének eredményét, ám mindez következő szerepe miatt történt. Evans a karantén ideje alatt is teljes gőzzel készült leendő alakítására, ezúttal egy szuperhős moziban láthatjuk majd viszont.

(Fotók: Insider)