×

Tudod, mi az a rombusz alakú izé a hátizsákodon? Most elmondjuk!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 29.

Talán nem vagyok egyedül, ha azt mondom, eddig fogalmam sem volt róla. Ha te is így vagy vele, akkor most lerántjuk a leplet erről a rejtélyről!

Szóval van ez a rombusz alakú kis rész két lyukkal nagyon sok hátizsákon. Ismerős, ugye?

Én a magam részéről arra tippeltem, hogy esetleg a fülhallgató zsinórját lehet rajta átfűzni, hogy ne gabalyodjon össze, ha mondjuk a táska alsó cipzárja mögött van a zenelejátszó és onnan vezeted ki a zsinórt. Aztán még az jutott eszembe, hogy arra való, hogy lámpát akaszthassanak fel oda bringások, hogy jobban láthatóak legyenek a sötétben tekerés közben. Végső tippem pedig az volt, hogy szállítható hangfal felakasztásához alakították ki, amivel mondjuk kirándulás közben hallgathatsz zenét a boomboxodról.

Hát, mindhárom tippemmel alaposan mellélőttem, ugyanis ez a rombuszbigyó a következőre való:

Azaz a cipődet fűzheted át rajta, hogyha nem fér el a hátizsákban (vagy mondjuk edzettél és szagosabb a sneaker mint amit szeretnél betenni a tatyóba). Az angol neve mellesleg lash tab, azaz kb. fűzőtartó – magyar megnevezéséről, akárhogy is kerestem, semmilyen információt nem találtam. És mondjuk embert sem nagyon láttam még, aki erre használta volna ezt a lyukas rombuszdolgot. De egy biztos: ma is tanultunk valamit!