×

Már zsebre is rakhatod a Lamborghini tomboló bikáját

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 30.

A legendás bolognai autómárka ezúttal apró bőrkiegészítőket tervezett, amelyeket a brandhez hűen mérnöki pontossággal és olasz szakértelemmel alkottak meg a szépség és a funkció jegyében.

A tomboló bika, avagy az erő és a vakmerőség szimbóluma, amely áttör minden akadályt, és amit semmi sem állíthat meg.
A jelkép, amely évtizedek óta egyszerre reprezentálja a Lamborghini esszenciát, a Made in Italy fogalmának kiválóságát és persze a legendás családfőt, az egykori Ferrucciót,

aki csillagjegyében és személyiségében is hordozta a bika kompromisszumokat és ellenállást nem tűrő, konstans szenvedélyben izzó tulajdonságait.

Mindez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy motorja legyen egy olyan vállakozásnak, ahol a kreativitás és az újra való törekvés sosem fárad, hiszen a Lamborghini repertoárja évről évre bővül: az autók mellett mára többek között órák, szemüvegek, parfümök, lakberendezési kiegészítők, ötcsillagos szállodák és kávézók gazdagítják a márka világát, amit ezúttal apró bőrkiegészítőkkel egészítenek ki.

Mi sem természetesebb, hogy a pénztárcák, a névjegykártya-, belépőkártya- és kulcstartók a legmagasabb minőségű olasz bőrből készülnek, a kézműves tradíciókat pedig olyan kortárs és minimalista megoldásokkal ötvözik, mint a szénszálas elemek és betétek.

A termékek színvariációi is bővelkednek a választásban, a klasszikus és visszafogottabb fekete és sötétkék mellett élénk narancssárga és tűzpiros darabok is tarkítják a kollekciót, így az energikusabb színek kedvelői is találnak kedvükre valót. És persze egyik darabról sem hiányozhat a lényeg, a márka mítikus és erőt sugárzó, megzabolázhatatlan bikája.

Ilyen az, amikor egy termékben testesül meg az örökség és a modernitás olajozott mechanizmusa. Mi a színes darabokra voksolunk!