×

A világ legjobbjai közé került két budapesti étterem is!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 3.

Hatalmas vastaps!

Award of Excellence minősítést adott a nemzetközileg elismert Wine Spectator borszaklap két budapesti étteremnek: a Felix Kitchen&Bar és a Fiaker Bisztró&Borbár részesült az óriási kitüntetésben. Ez az elismerés enyhén szólva nem akármi:

a két étterem ezzel felkerült a világ legjobb borkínálatát felsorakoztató éttermek közé – ezen a listán ezidáig sohasem szerepelt magyar vendéglátóhely.

Az amerikai Wine Spectator a szakma iránytűje: évente többezer vendéglátóhelység közül választja ki azokat az éttermeket, amelyeknek kiemelkedő a borkínálata. A listán Magyarország egészen idáig még soha nem kapott helyet, azonban idén először a Felix Kitchen&Bar és a Fiaker Bisztró&Borbár is bekerült ajánlásai közé. A Felix alig több mint egy éve nyitott meg a korábbi Várkert Kioszk épületében, viszont több mint háromszáz tételből álló borlapjával hamar megszerezte a nemzetközi zsűri és a szaksajtó elismerését is.

A Madách térnél található Fiaker Bisztró&Borbár borlapjának különlegességét a KisBécs által forgalmazott, különleges évjáratú tételei, valamint az egykori Osztrák-Magyar Monarchia mai országainak prémium borai jelentik.

Regionális palackjaikkal méltán került a listára, így bebizonyítva: borkoncepciójuk tud olyan szakmai nívót képviselni, mely megállja a helyét nemcsak itthon, hanem a világ legjobbjai között is.

Gratuálunk az elismeréshez!

(Fotók: Felix & Fiaker hivatalos oldalak)