×

Így hordják idén a menő fiúk a bermudát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 16.

Lehet slim-fit és rövid, térdig érő és élére vasalt, sportos, mintás és elegáns is. A nyári darabokat rejtő férfigardrób elengedhetetlen kedvence a bermudasort, amivel érdemes bátran kísérletezni.

A nyár igényli a rövidnadrágot, hiszen a meleg napok beköszöntével – amit a férfiak amúgy is nehezebben viselnek – elkélnek a szellősebb és kényelmesebb darabok. A kényelem persze ebben az esetben sem jelent unalmas megjelenést, és tévhit, hogy az idősebb generáció tagjai nem viselhetnek rövidnadrágot, csak a megfelelő körítés kell hozzá.

Azt már a legelején érdemes tisztázni, hogy a bermuda a leghosszabb verzióban is csak épphogy takarja a térdeket, de az az igazság, hogy idén szinte minden esetben a felhajtott verzió dívik. A tény, hogy kilógnak a térdek, nem egyenlő a forrónadrággal.

A vádli közepéig érő nadrágot halásznadrágnak hívják, amit lelkifurdalás nélkül engedjünk el, legalábbis addig, amíg újra vissza nem tér a divatba. (És reménykedjünk, hogy ez sosem történik meg.)

Most pedig megmutatjuk, hogyan érdemes hordani a bermudát, hogy egyszerre sikkes és nem mindennapi eredményt kapjunk. Lapozzátok végig a galériát, ha pedig kedvet kaptatok, a Fashion Streeten megtaláljátok a legizgalmasabb darabokat!