×

Tíz bikinimárka, amibe az Instán szerettünk bele

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 17.

Mindegy, hogy az olasz tengerpartig, a Balatonig vagy a balkonig jutsz el idén nyáron, új bikinire akkor is szükség van. Íme tíz szupertrendi fürdőruhamárka az Instagramról, vásárlásra vagy csak gyönyörködésre.

1. Le Shadi

Szardínián, az időtlen szépség és inspiráció földjén található a manufaktúra, a márka esszenciája az egyediség és a magas minőség természetesen a Made in Italy védjegyével. A különleges darabok között az egyberészes dresszektől a rafinált félvállason át a sztenderd kétrészes bikinikig minden megtalálható, és ami a legjobb a egészben, szállítanak a világ minden pontjára.

https://www.instagram.com/p/CCLSgJ3AMR_/

2. Sommer Swim

Szuperszexi, kihívó és magával ragadó az Anna-Maria Sommer által alapított márka, amelynek inspirációját a sikkes európai nyarak luxusszínvonala ihlette. A bikinik a legmagasabb minőségű olasz lycrából készülnek, éles vágásokkal és egyedi színekkel, amelyből nem hiányozhat a glamúros csillogás sem. Hódításhoz abszolút ez a tuti befutó.

https://www.instagram.com/p/CB6WCl4lXUP/

3. Ysé Paris

Pont olyan szépek a fürdőruhák, mint amilyen szép az igazság, mert a márka lényege a természetesség, a női test szépségének elfogadása akkor is, ha az éppen nem felel meg a torz és hamis hibátlanság illúzójának. A fürdőruhákat ezért nem ideális testalkatra, de minden nő számára tervezik azzal a céllal, hogy mindenki szabadon élvezhesse azt, amilye van.

https://www.instagram.com/p/CCf-l5WhDMf/

4. Lido Etcetera

Minimál, szexi és nagyon olasz. A velencei székhelyű márka leginkább egyberészes fürdőruhákra specializálódott, amit nem is bánunk, hiszen a hatalmas hátkivágás és a vállrészbe csempészett rafinéria szuperszexivé varázsolja a darabokat.

https://www.instagram.com/p/CCkrX05I9Qe/

5. Isole & Vulcani

Szép, kényelmes és még zöld is. A Daniela Fadda által tervezett fürdőruhák egy sportosabb strandolási létformához lettek tervezve, megvalósításuk pedig ökológiai pamutszálból, varrásmentesen történik annak érdekében, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnoymot hagyják a termelés során.

https://www.instagram.com/p/CB2l3cAFxvH/

6. Maygel Coronel

Egyenesen Kolumbiából érkeznek a meghökkentő szabásmintával megálmodott luxusfürdőruhák, amelyek simán feszegetik az haute couture határait. A hatalmas fodrok, a kifogástalan hímzés és a puffos ujjak egy meghökkentő de mégis hihetetlenül kortárs megjelenést eredményeznek.

https://www.instagram.com/p/CCgNyiNJaZh/

7. My Beachy Side

Így lehet csodálatosan ötvözni a luxust és az etikus divatot: a márka minden egyes – nem mellesleg – csodaszép darabját menekült török nők készítik, biztosítva nekik az önálló megélhetést. Emellett fontos célkitűzésük csökkenteni a káros környezeti hatásokat és életben tartani a török kézműves hagyományokat is.

https://www.instagram.com/p/CB__J60o8fC/

8. Philomen

Egy környezetbarát, budapesti székhelyű márka tudatos lányok számára. A kifinomult, mégis időtlen európai formatervezés ihlette szupernőies darabok Csabai Zita tervező keze nyomán fenntartható anyagokból valósulnak meg a zero waste elvén. Valami, amire igazán büszkék lehetünk!

https://www.instagram.com/p/CBXiqAqBNn5/

9. Scampi

A skandináv márka küldetése, hogy környezeti és társadalmi szempontból gyönyörű, tartós és fenntartható fürdőruhákat készítsen, folyamatosan kutatva azokat az innovatív gyártási módszereket és anyagokat, amelyeknek a lehető legcsekélyebb a hatása a bolygónkra. A tervezéstől a termékek kiszállításáig minden lépés követi ezt a filozófiát.

https://www.instagram.com/p/CCeFH56nuOH/

10. Gabrielle Swimwear

Egy szintén a fenntarthatóságra törekvő márka egyenesen Dél-Afrikából, ahol a színpompás fürdőruhák újrahasznosított anyagokból, 82 százalékban az óceánpart mellől kihalászott műanyaghulladékból készülnek. Emellett a tervezésben természetesen nagy szerepet kap az afrikai kultúra is, élénk színek és minták jellemzik a könnyedén variálható darabokat.

https://www.instagram.com/p/CCaG5GiJqS9/