×

Karcos témákkal érkezik az új Michelle Obama Podcast

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 23.

Az ex first lady a Twitteren jelentette be, hogy együttműködve a Spotify-jal ismét hallatja a hangját, ezúttal egy új podcastben fog a dolgok mélyére ásni.

Michelle Obama egy múlt heti Twitter bejegyzésben közölte a hírt, amely szerint július 29-én fog debütálni legújabb projektje, a The Michelle Obama Podcast, amelynek fókuszában az emberi kapcsolatok állnak, és amelyben nem csak a felszínt fogja kapargatni.

A műsorban a Michelle Obamától már megszokott, őszinte és mély beszélgetésekre számíthatunk, olyan kérdésekkel a fókuszban, mint hogy hogyan éljük meg a személyes kapcsolatainkat, a szülői vagy a házastársi identitás kihívásait és örömeit, hogy merünk-e őszintének lenni másokkal és saját magunkkal szemben akkor is, ha ettől sebezhetővé válunk.

Nem titok, hogy a műsor elindításának szükségességét kiváltó tényezők között elsősorban az idei év extrém nehézségei szereplnek, így olyan aktuális problémák mentén kerülnek majd elő a fent említett örökérvényű topikok, mint egy egész világot sújtó járvány, vagy a 21. században még mindig tomboló rasszizmus. A témák tehát karcosak lesznek, a beszélgetések mélységét pedig az interjúalanyok személye is garantálni fogja, akik között Michelle Obama anyukája, testvére, barátai és kollégái is szerepelni fognak, szóval olyan emberek, akikkel a híresség szoros kapcsolatot ápol.

Hallgassátok ti is július 29-én a The Michelle Obama Podcastet a Spotify-on, érdemes lesz!