×

Minden arcformához megvan a tökéletes lófarok – te tudod, melyik a tiéd?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 23.

A legtrendibb lófarok jelenleg a jó magasra rögzített verzió, ahogyan Ariana Grande vagy Selena Gomez hordják, miközben a szív alakú archoz és az élesebb vonásokhoz inkább valami más dukál.

Mióta Barbie az ötvenes években megmutatta a lányoknak, hogyan lehet egy összefogott lobonc is szexi és főleg kényelmes, a lófarok azóta nem ment ki a divatból, sőt, a sztárfodrászok időről időre bebizonyítják, mindig van új a nap alatt. Jelenleg a legszexibb verzió – ami nem mellesleg fiatalítja viselőjét a pimasz összhatás miatt – a jó magasra fogott copf, ahogyan ezt az Instagram királynői, Ariana Grande vagy Selena Gomez viselik.

https://www.instagram.com/p/CATQto0FfC1/

Persze azt hozzá kell tenni, hogy természetes hajból ritkán lesz a magasra fogott copf olyan tökéletesen sima és eszméletlenül dús, mint amilyen a celebeké, szóval hajpótlás nélkül nem kell túlzottan elkeseredni, ha az eredmény nem lesz pont ugyanolyan, mint Ariana frizurája. Arról nem beszélve, hogy vannak bizonyos arcformák, amikhez nem is ez a legelőnyösebb verzió. Nézzük, milyen pofihoz milyen lófarkat érdemes készíteni!

Pimasz magasság

A magasra, szinte egészen a fejtetőre fogott haj az ovális arcformával tökéletes, hiszen kihangsúlyozza annak tökéletességét, de a kerek pofinak is kedvez abban az esetben, ha jó szorosra van húzva, hiszen ezzel optikailag nyújtja az egész kobakot.

https://www.instagram.com/p/B5q28upl1K_/

Klasszikus közepes

Az oldalt tökéletesen fésült és lesimított, de a hajtöveknél egy kicsit feltuningolt, középre helyezett copf szintén jól mutat a kerekebb arcon, hiszen a volumennövelés is hosszítja a formát. Azonban a klasszikus, a tarkó és a fejbúb közé rögzített lófarok azoknak áll igazán jól, akik szívecske alakú arcformával bírnak. Ehhez a verzióhoz remekül passzol a frufru is, hiszen így nem a homlok, hanem az arccsont és az áll kerülnek fókuszba.

https://www.instagram.com/p/CB_BVRpg8fF/

Elegáns alsófogás

Az angol királyi család legújabb hölgytagjai, Kate Middleton és Meghan Markle is a visszafogott, elegáns, a tarkón összefogott copf híve, amely a hosszú haj mellett azoknak is kedvez, akiknek csak egészen picike a lófarkuk. Emellett az alul ra tögzített frizura lágyítja a vonásokat, azaz tökéletes megoldás mindazoknak, akik markánsabb arcberendezéssel bírnak.

https://www.instagram.com/p/B9XX9UInASw/

Ez is érdekelhet:

Instant barnaság: így kerüld el az önbarnítási bakikat! – FashionStreetOnline.hu

Szereted az egészségesen fénylő, napbarnított bőrt, de óvakodsz a nap káros UV sugaraitól? Akkor az önbarnítás lesz a neked való megoldás! Tuti tippek és fincsi termékek a The Body Shop kínálatából. Feminizmus ide vagy oda, a nyári szoknyák alól inkább a láb villanjon elő, ne a szőr!