×

#Furlaofftopic: Kortárs művészekkel erősíti social media jelenlétét a Furla

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 31.

Az olasz divatcég egy rendhagyó projektet indított útjára saját Instagram oldalán: a #Furlaofftopic keretein belül fél éven át hat tehetséges illusztrátor munkáit csodálhatjuk meg.

Az Instagram újabban nem csupán az önkifejező szelfik, megkomponált fotók és a kollektív boldogságot bemutató képek színhelye, de egy olyan platform is, ahol tehetséges művészek mutathatják meg magukat és azt, ők hogyan látják a világot. Éppen ezért döntött úgy a Furla, hogy saját oldalán biztosít népszerűsítési lehetőséget hat kiválasztott fiatal számára, akik a grafikai tudásukkal tűnnek ki a virtuális tömegből.

https://www.instagram.com/p/CDRAKETBSwq/

A rendhagyó tartalommegjelenítés természetesen távol áll a Furlától már megszokott, klasszikus termékfotóktól, de ezzel a húzással szándékosan visznek egy kis változatosságot a cég profiljába. Az első művész a bolognai születésű Sarah Mazzetti volt, akinek alkotását július 30-án már ki is posztolták: a színes és élettel teli illusztrációk a barátság világnapja alkalmából készültek.

https://www.instagram.com/p/CDROkurKeoD/

A témák és a tehetségek a következők: augusztus 12-én Alessandro Cripsta alkotásai jelennek majd meg a fiatalság világnapja alkalmából, szeptember 6-án Marta Signori következik, aki a könyveket és az olvasás fontosságát helyezi művei középpontjába, október hetedikén Philip Giordano debütál a mosoly világnapjára fűzfe fel alkotását, november 13-án Elsa Jenna az udvariasság világnapját mutatja be rendhagyó módon, a sort pedig Andrea Pippins zárja majd december 10-én a szolidaritás napja alkalmából.

És ha már Insta, ne felejtsetek el követni minket sem!