×

A Carolina Herrera már a jövő tavaszra készül ezzel a káprázatos kollekcióval

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 4.

Járvány ide vagy oda, az élet nem áll meg és szerencsére a divat sem szűnt meg. Való igaz, minden átalakult méghozzá rekord sebességgel, de a divatházak és a tervezők bámulatos gyorsasággal alkalmazkodtak a kialakult helyzethez. Erre pedig remek példa a Carolina Herrera 2021-es tavaszi kollekciója.

A legendás New York-i cég abszolút derűlátó a jövőt illetően, és lássuk be, ez a túlélés egyik legjobb módja. Új 2021-tavaszi kollekciójukban is ezt az optimista, letisztult, ám mégis szenvedélyes hozzáállást szerették volna megmutatni. Wes Gordon művészeti vezető, pedig egy megható, őszinte levelet is mellékelt a hivatalos sajtóanyag mellé.

Az elmúlt időszak megtanított minket arra, hogy kellően értékeljük a családunk, a szeretteink és az otthonunk fogalmát. Aki eddig csak olvasott arról, hogy milyen nagyszerű érzés az apró dolgoknak is örülni, az most valóban megtapasztalhatta, hogy mindez nem csupán üres frázis, vagy pusztába kiáltott szó. Ezen a kollekción a nappalimban kezdtem el dolgozni, és magam sem hittem, de a kreativitásom ugyanúgy működött. Rájöttem, hogy a divathoz nem szükségesek kifutók vagy bármi felhajtás, hiszen ez egy olyan eszköz, amely segítség lehet álmaink megvalósításához, és rengeteg örömet hozhat életünkbe.

Hozzátette még azt is, hogy azért választott ilyen élénk színeket, mert optimizmust, derűt és félelem nélküliséget akart adni a nőknek, akik ruháit viselik. A narancssárga és az élénk pink használata jól hangsúlyozza az életigenlést, a tenni akarást és a szerelmet. A pöttyös minták vagy az ezüst árnyalat használata pedig a játékosságot és a kitartást szimbolizálja, korunk nőalakjának megfelelően.