×

Megszületett a Vans eddigi legvidámabb kapszulakollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 6.

A Disney-hercegnők, Snoopy és Kenzo vadvirágai után ezúttal az egyik leghíresebb amerikai animációs szitkom, a pihentagyú Simpson család ihlette a Vans új kollekcióját.

Sem a vidámság, sem a színek, sem az egyediség nem hiányzik azokból a darabokból, amelyeket a tervezők a Simpson család előtt tisztelegve alkottak meg a Vans számára, a humorról nem is beszélve. Az 1987-ben induló, Matt Groening által megrajzolt ötfős család és az agyament történetek olyan szinten beleégtek az amerikai kultúrába – szépen lassan átszivárogva Európába is –, hogy több mint húsz év után is van létjogosultsága egy, a nevükkel fémjelzett és alakjaikkal díszített kapszulakollekciónak.

A klasszikus Vans cipőmodellek mellett papucsok, rövidujjú pólók, ingek, kapucnis pulcsik és táskák is vannak egy csomóféle színben és stílusban, így a kilencvenes években felnövő mostani felnőttgeneráció tagjai akár a gyerekeknek is beújíthatnak egy sor izgalmas darabot a stílusos sulikezdéshez.

A Vans x Simpson kollekció darabjai augusztus 7-től kaphatók a kiemelt boltokban, erről pontos infókat a Vans hivatalos oldalán találtok. Ha pedig nem csak a virtuális nézelődéshez van kedvetek, gyertek el a Fashion Streetre és csemegézzetek az Office Shoes Vans-kínálatából!

(Fotók: Vans)