×

Megnyílt a BCEFW pop-up store a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 10.

A budapesti divathét történetében most először egy különálló pop-up store-ban lesznek megvásárolhatóak az őszi-téli szezon darabjai, a rendezvény alkalmából felállított ideiglenes üzlet bámulatos ruhákkal és kiegészítőkkel vár rátok a Fashion Streeten.

A korábbi évekhez hasonlóan a Budapest Central European Fashion Week ebben a szezonban is változatos side eventekkel várja az érdeklődőket városszerte. Az ötödik kerület elegáns sétálóutcája, a Fashion Street ad otthont szeptember 10. és 20. között annak a pop-up store-nak, ahol a 2020-21-es őszi-téli kollekciókat felvonultató Trunk Show-n prezentált designer ruhadarabok, a 2021-es tavaszi-nyári kollekciókat digitális formában bemutató tervezők termékei mellett olyan kiegészítő márkák is megvásárolhatóak lesznek, amelyek kiállítóként vettek volna részt az elmaradt tavaszi eseményen.

Az ideiglenes belvárosi üzletben a hazai divatvilág neves márkái kapnak majd helyet. A látogatók az Elysian, Virag Kerenyi, Maison Marquise, Nini, Nubu, Romani Design, Sentiments Couture, Kata Szegedi, Tomcsanyi, VIKTORIAVARGA, és Zsigmond Dora Menswear ruhái és kiegészítői közül válogathatják össze az őszi-téli ruhatárukat, de kinézhetik a következő táskájukat, ékszerüket, vagy szemüvegüket is, hiszen Babushka Jewelry, Tipton Eyeworks, TAU Budapest, Vengru és Wessely Jewel termékeit is kiállítják.

Az érdeklődők szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett látogathatják a pop-up store-t: kizárólag maszkban lehet tartózkódni az üzletben, amely egyidejűleg csak korlátozott számban fogad vásárlókat a csoportosulások elkerülése érdekében.

A BCEFW pop-up store minden nap 12:00 és 20:00 óra között vár rátok a Fashion Streeten.