×

Nem is tudjuk, hogy hírességből vagy színből volt-e több a ViktoriaVarga divatbemutatón

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 14.

A BCEFW zárónapján Varga Viktória alkotásait láthattuk először, és nem igazán tudtuk, hova kapjuk a fejünket, hiszen mind a modellek, mind az illusztris közönség egy igen nagy hányada a tervező darabjaiban pompázott.

A bátor színhasználat mindig is a ViktoriaVarga márka legfőbb alkotóeleme volt, a fiatal tervező pedig ezúttal sem hagyta cserben a színterápiát erősen igénylő, lelkes rajongótáborát. Az őszi-téli kollekcióban nyoma sincs a borús melankóliának, épp ellenkezőleg: ha egy ruhának a tervező sötét alapott választott, azt kompromisszumot nem ismerve borította be a szivárvány minden színében pompázó virágokkal – amolyan oroszosan.

Aki ismeri a kollekcióimat az tudja, hogy mindig az utazásaimból merítek inspirációt, és minden évben kiválasztok egy bizonyos helyszínt az adott kollekcióhoz, ami különösen megihletett. Idén nyilván nem sok helyre jutottam el, de tavaly volt szerencsém többször is Oroszországban járni, háromszor is voltam Moszkvában, ami egy hihetetlenül inspiráló város minden tekintetben. Elsődlegesen az építészetből merítettem, ami mellé a természetet is segítségül hívtam.”

Az erőteljes színek és a határozott sziluettek ellenére a ruhák könnyed eleganciával viselhetőek, és jó volt látni, hogy ez nemcsak a valószerűtlenül vékony modelleken nyer értelmet, hanem hús-vér nőkön is – elég volt csak körülnézni a közönség sorain.

Többek között olyan inspiráló nők jelentek meg a divatbemutatón a tervező ruháit viselve, mint Görög Zita modell, Tompos Kátya és Tenki Réka színésznők, vagy Nagy Boglárka festőművész.

A tervező a bemutató után meg is kérte őket, hogy jöjjenek ki mellé, és büszkén mutassák meg magukat – nos, még egy panorámafotóba sem fért volna bele az a sok gyönyörű nő, akik mind Viki ruháját viselték.

A további színorgiáért nézd végig a galériát, vagy gyere el személyesen a BCEFW pop-up store-ba a Fashion Streetre!