×

Elő a lábakkal ősszel is – szuperszexi szettek a Calzedonia jóvoltából

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 22.

Az olasz divatmárka nem aprózta el az idei őszi-téli kollekcióját, az unalmas harisnyákat pedig meghagyta másnak: érzéki csipkék, vad bőrbetétek és izgalmas motívumok díszítik a hűvösebb szezon alapdarabját.

Amikor beköszönt a hidegebb idő, automatikusan többet nézelődünk a nadrágok között, pedig nem kell lemondanunk az igazán dögös és nőies szettekről csak azért, mert többet kell takarni magunkból. A Calzedonia szokásához híven idén is mindent megtesz azért, hogy úgy fedje be a lábainkat, hogy közben semmit se veszítsünk a megjelenésünk egyediségéből: csillogó anyagok, izgalmas kombinációk és kreatív motívumok tarkítják a szuperszexi darabokat.


Az idei kollekció főszereplője az időtlen csipke, amelyet sok terméknél necc anyaggal kombináltak: ez az áttetsző effekt teszi igazán nőiessé a darabokat. A legdurvább darab minden kétséget kizáróan az egészalakos, nyolcvanas éveket idéző fekete csipke jumpsuit, amely maga a színtiszta szexualitás.

A vadabb darabok mellett persze a klasszikus és kifinomultabb vonal kedvelői is bőséges kínálatból válogathatnak.

Ha mindezek még nem váltották volna ki a nagy WOW-hatást, érdemes egy pillantást vetni a lélegző bőr leggingsekre és skinny fit nadrágokra. Ezek a darabok idén lenyűgöző bőrhatással, tüll anyaggal kombinálva, vagy az aranyló mintákkal kiegészülve fognak fényűző megjelenést kölcsönözni viselőjének.

Az őszi-téli kollekcióban persze szerepet kapnak a cuki zoknik is, melyek az utcai stílust és az aktuális trendeket ötvözik, de kiválóak otthoni bekuckózáshoz vagy privát pizsipartikhoz is.

Fotók: Calzedonia

Te is divatrajongó vagy? Akkor ez is érdekelhet:

A harbini jégvárostól a Macskafogóig – avagy mi ihlette az idei BCEFW-n bemutatkozó Young Talents tervezőket – FashionStreetOnline.hu

Pályakezdő tehetségek prezentációival vette kezdetét a 2020-21-es őszi-téli kollekciókat bemutató budapesti divathét a Deák Palotában: a rendezvény Young Talents show-jában prezentáló öt divattervező közül hárman frissdiplomás tervezőként a diplomamunkájukat hozták el az eseményre, ketten a munkaerőpiacon töltött első évek eredményeiről számoltak be a kollekciók bemutatásával.