×

Trench: az időtlen klasszikus, ami bekísér minket az őszbe

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 24.

Nos, úgy tűnik, hétvégén hivatalosan is beköszönt az ősz, mi pedig ennek örömére összegyűjtöttük a legszebb ballonkabátokat, amelyek nélkül nem is érdemes nekivágni a szezonnak!

Két évszak átmenetében soha nem egyszerű öltözködni, főleg ami a nyár és az ősz közötti átállást illeti, hiszen ilyenkor a reggelek és az esték már igencsak csípnek, nap közben viszont a hőmérséklet képes a 30 fokot is megközelíteni. Ilyenkor kell tudni jól alkalmazni a réteges öltözködés művészetét, ami viszont sokszor nem is olyan egyszerű, és a reggeli készülődés hamar át tud csapni az „Úristen mit vegyek fel?” kezdetű pánikszerű kapkodásba.

https://www.instagram.com/p/CFcjDIMFey8/

A szezonoknak vannak azonban olyan alapdarabjai, amelyek megmentenek szinte minden összeállítást – nos, ősszel ilyen a ballonkabát. A brit elegancia jegyében született funkcionális trench coat könnyedsége miatt a legjobb beruházás, hiszen egy nyári ruhás, egy vagány sortos vagy üzleti kosztümös szett fölé is tökéletes választás. Íme a Fashion Street kedvencei, amelyekkel szupersikkesek lehetünk!

Lezserebb szettekhez tökéletes a Lacoste vagány szabású, kockás ballonkabátja.

Lehulló őszi falevelek színét ölthetjük magunkra a COS organikus pamutból készült kabátjával.

COS

Mi lehetne menőbb, mint a dusty pink és a bordó egy kis babakékkel? Imádjuk a Tommy Hilfiger rendhagyó trench coatját!

Tommy Hilfiger

A klasszikus stílus kedvelőinek íme egy fáradt púderszínben pompázó darab a Massimo Duttitól.

És végül, de nem utolsósorban: egy csodaszép kekizöld Benetton kabát, mert az utóbbi évek őszi alapszíne idén is velünk marad.

Benetton

Bővebb kínálatért várunk szeretettel a Fashion Street üzleteiben!