×

Ezzel a négy enteriőrtippel újítsd meg idén ősszel az otthonod

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 09. 26.

Komolyabb átalakítást tervezel az otthonodban, vagy csak megújulnál és szükséged van egy kis inspirációra? Íme 3+1 javaslat S. Vanyolai Dalma belsőépítészeti vezetőtől, amelyekkel ebben a kissé nehéz őszi időszakban még hangulatosabbá varázsolhatod a szentélyedet.

Naturális színek

A természet színei (különösképp a zöld), 2020 kiemelt trendjének tekinthetők, az őszi hónapokban pedig még az eddigieknél is jobban reflektorfénybe kerülnek. Falon kiváló választás lehet egy sötétzöld (vagy akár sötétkék) szín, amit a lehető legszebb összhatás érdekében érdemes világos árnyalatokkal kombinálnunk. A gold-rosegold kiegészítőkkel sem nem lehet mellélőni, legyen szó akár asztallábról, lámpáról vagy tükörről.

Növények minden mennyiségben

A megfelelően kiválasztott növények sokkal barátságosabbá és otthonosabbá teszik a lakást, ráadásul a hangulatunkat is javítják.

Rengeteg ízléses kaspó közül válogathatunk, melyek szuperül fel tudják dobni nemcsak az erkélyt, de a nappalit, az étkezőt vagy akár a közlekedőhelyiségeket is.

Ultravékony kőburkolat a kandallón

Gondoltál már arra, hogy egy egyedi burkolattal színesítsd a kandallód megjelenését? A Slate-Lite egy ultravékony, tökéletes látványt keltő kőlap, mely a megfelelő felületkezeléssel bármilyen kőburkolattal felveszi a versenyt tartósság tekintetében is. Könnyű, kiválóan hajlítható, könnyedén vágható, ráadásul kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható.

+1: Beépített akvárium

A vízi világ rajongói nem lőhetnek mellé egy stílusosan beépített akváriummal! Amellett, hogy dinamikus faldíszként, esetenként térelválasztóként funkcionál, segít stresszmentessé tenni a mindennapokat a halak nyugtató úszkálásának és a vízmelegítő rendszer búgó hangjának köszönhetően.

Éljen a megújulás!