Folytatja ínycsiklandó együttműködését a világhírű olasz divatmárka és a Fiasconaro tradicionális szicíliai pékműhely, hogy az igazi sznoboknak is legyen mit nassolniuk az ünnepi asztalnál.
Szicília nemcsak az olyan földi halandók számára az inspiráció kincsesládája, mint a turisták, de a világ egyik leghíresebb divattervező párosa, Domenico Dolce és Stefano Gabbana is rajonganak a dél-olasz vidékért. Olyannyira, hogy már harmadik éve bújtatják dizájnerköntösbe a Castelbuono településen székelő cukrászcsalád egyedülálló karácsonyi édességeit.
A Fiasconaro família tradicionális receptje szerint készülő panettonék – amelyre a magyar pékárufelhozatal sokszínűsége ellenére sincsen pontos kifejezés – az olasz karácsony elengedhetetlen kellékei, ha valaki a magas minőségű gasztronómiára esküszik. A nyalánkságokra idén is a csodaszépen felöltöztetett, díszes fémdobozkban tehetünk szert, amellyel értelmet nyer a dizájnergasztronómia kifejezés. A lényeg pedig, az ízkombinációk, amelyeket szintén szicíliai hagyományok ihlettek, és amelyeknek már csak az olvasatától is összefut a nyál a szánkban, hát még, ha megnézzük az alábbi videót!
Úgyhogy már csak el kell dönteni, hogy a gesztenyés cukormázas, a mogyorós csokoládékrémes, a pisztáciás fehércsokoládés, vagy a sáfránnyal megbolondított kandírozott citrusos verzió kerüljön az asztalra.
Mit is mondhatnánk, mi is szívesen megkóstolnánk, főleg azt a pisztáciás csodát! Nyami.
(Fotók: Dolce&Gabbana)
A vega, a perverz és a konzervatív találkozik egy hamburgerre – Leteszteltük a Bamba Marha legjobb burgereit – FashionStreetOnline.hu
A Bamba Marha már évek óta a szívünk közepén vert tanyát, ugyanis hihetetlenül magas színvonalat képviselnek, méghozzá a street foodok árérzékenységével kombinálva. A mostani kóstolásunkkor az nem volt kérdés, hogy finomat fogunk enni; az viszon nagyon is igen, hogy pontosan mit, mivel mindhárman más-más igényekkel érkeztünk a Fashion Streethez tartozó Deák téri Bamba-egységbe.