×

Felejtsétek el a nude manikűrt, sokkal jobbat találtunk nála!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 8.

A francia és a nude lakkok után idén ősszel egy igazán édes trendet vonultatnak fel a nail art képviselői, miszerint most az az igazán menő, akinek olyanok a körmei, mintha csokoládéba mártotta volna őket.

Tusfürdő, testápoló, arcpakolás – a legnemesebb édesség már egy jóideje betört a szépségiparba is, hogy tetőtől talpig, kívül-belül kényeztesse az édesszájúakat. Ezúttal pedig a manikűrtrendek is azt diktálják, érdemes kísérletezni a barna legfincsibb árnyalataival.

Úgyhogy idén érdemes egy kicsit elengedni az őszi-téli szezon olyan, már az unalomig használt árnyalatait, mint a púderrózsaszín, a mélylila, vagy a bordó, és kísérletezzünk a barna összes árnyalatával, hiszen van belőle bőven. Az élénkebb rozsda, a szürkésbarna és a csokoládé színei – a tejtől az étig – mind nagyon menők, és adnak egy kis extra csavart a megjelenésünknek.

Annak ellenére, hogy erőteljesebb hatástú, mint a nude, azért is tökéletes megoldás a barna, mert az ősz minden trendszínével tökéletesen harmonizál a narancsosabb árnyalatoktól kezdve egészen a liláig, mégsem olyan unalmas, mint a megszokott klasszikusok.

A fényes textúrák és a matt felületek is remekül mutatnak ezekben a színekben, így arra is tökéletes, hogy a manapság divatos, minden körömre más minta és/vagy szín elve is remekül működik.
Ha nem hisztek nekünk, járjatok utána, elég körülnézni az instán!