×

Így varázsold otthonodat a legcsábítóbb helyiséggé a világon

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 10.

Úgy tűnik, újra be kell rendezkednünk huzamosabb ideig tartó otthonlétre, és mivel időközben beköszöntött a tél, létfontosságú, hogyan rendezzük be otthonunkat annak érdekében, hogy az ott töltött idő ne tortúra, hanem élvezet legyen.

Márciusban a bizonytalanság és az új helyzethez való alkalmazkodás idegensége miatt volt nehéz a karanténban töltött időszak, most azonban – hiába tudjuk már, nagyjából mire lehet számítani – a tél beköszönte fogja megnehezíteni a dolgot a napfény hiányával, a korai sötétedéssel és persze azzal, hogy kevesebb időt tudunk a szabadban tölteni, mint tavasszal. Így nem maradt más hátra, mint felkészülni egy újabb többhetes pizsamapartira, és egy cuki, meleg és szerethető kuckót varázsolni az elsődleges életterünkből.

Ehhez persze nem kell túl sok minden: olyan ruhák, amelyek nemcsak kényelmesek, de szépek is, hogy otthon is jól érezzük magunkat a bőrünkben, valamint olyan lakáskiegészítők, amelyek az enteriőrrel együtt a hangulatunkat is feldobják. A pihe-puha darabok – legyen az egy cuki pizsama vagy egy jó meleg pokróc – a testünkkel együtt a lelkünket is simogatják, és jobb ha tudjátok, hogy a hangulatvilágítással sem érdemes spórolni nemcsak a közelgő ünnepek, hanem a fényterápia pozitív hatásai miatt.

Lapozgassátok végig a galériát, mert összegyűjtöttük nektek a teljesség igénye nélkül a Fashion Street kedvenc termékeit, amelyekkel nemcsak elviselhető, de élmény lesz az otthon töltött idő minden pillanata.