×

Amiben nem fogunk síelni idén: kijött a Fendi síruha-kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 13.

Hogy hová fogjuk viselni, azt persze még mi sem tudjuk, tekintve, hogy az idei síszezonunk is bizonytalanná vált, mindenesetre eszméletlen jól néz ki!

Karantén és korlátozások ide vagy oda, a Fendi mindentől függetlenül idén is piacra dobta lenyűgöző síruha-kollekcióját, hátha mégis lesz hol csúszkálnunk. Ha pedig lesz, akkor – mint mindent – csináljuk ezt is sikkesen. Az ikonikus FF monogram a ruhákon kívül olyan esszenciális kiegészítőkön díszeleg, mint bukósisak, síszemüveg, kesztyűk, vagy a Moonboottal való különleges együttműködésben megalkotott hócsizma.

Ami a színvilágot illeti, a colour block megoldás egyszerre trendi és funkcionális, hiszen a vagány fekete és citromsárga kombináció nemcsak cool,  de a láthatóságot is biztosítja a hófödte pályákon. Emellett persze a sztenderd barna és fekete duót a szürke, kiegészítve egy kis leopárdmintával, biztos, ami biztos.

Lapozzátok végig a galériát, a teljes kollekciót pedig megtaláljátok a fendi.com oldalon!

Ha még több sikkre vágysz:

Így írtak történelmet öltözködésükkel Amerika első hölgyei – FashionStreetOnline.hu

Bár a világ elnökválasztási lázban ég, ne feledkezzünk meg arról a közhelyről, hogy minden sikeres férfi mögött egy nagyszerű nő áll. Stílusmagazinkhoz hűen fordítsuk tekintetünket Amerika első hölgyei felé, és vegyük számba a „firstlady-imázs” kialakulásának legfontosabb mérföldköveit! Egy elnökfeleség élete sem fenékig tejfel: nem lehet túl szexi, túl kihívó, de ugyanakkor slampos sem.