×

Elszöknél a francia riviérára? Nézd meg, hogyan készült a Chanel Cruise kampányfilmje!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 18.

Mi más is lehetne a jövő évi CHANEL Cruise kampány neve, mint ’Balade en Méditerranée’ azaz egy séta a Földközi-tengernél? Egy kis idegrendszer-simítás a francia riviérával és Lily-Rose Deppel a főszerepben.

Könnyedség, egyszerűség, kikapcsolódás – ezek a hívószavai a Karim Sadli által megvalósított legújabb Chanel-kisfilmnek, amelynek főszerepében márkanagykövetként Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya tündököl. Az üzenet nyilván betalál, hiszen ki ne vágyna ezekre a dolgokra, mégpedig egy olyan környezetben, ahová egy jó darabig biztosan nem jutunk el?

„A kollekció darabjai pont olyan könnyedén viselhetőek a mindennapokban, akárcsak egy különleges kiruccanás során. És ami még ennél is fontosabb, szinte minden-mindennel kombinálható”

– nyilatkozta a színésznő, aki külön kiemelte, hogy a tweed-szettek és a hatalmas napszemüvegek a kedvenc elemei, de egyébként is odavan Virginie Viard kreatív igazgató munkáiért.

„Imádom őt! Benne megvan mindaz az elegancia és báj, ami egy igazi CHANEL-nőt jellemez. Ez mutatkozik meg mindenben, amit csinál.”

Nézd meg a kisfilmről készült videót, benne a színésznővel készült interjúval!