×

Szingli vagy és nincs programod karácsony estére? Szállj fel egy sehová sem tartó repülőre!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 11. 20.

Hogy mire? Nos, a tajvani EVA Airways Hello Kittys gépek fedélzetén szervez rapidrandit karácsony este, szilveszter éjjel és az újév első napján, hogy a magányos szingliknek is legyen mit csinálniuk az ünnepek alatt.

A sehová sem tartó repülőutak már egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek a Távol-Keleten is, hiszen az utazás élményéhez erősen hozzátartozik a fedélzeten töltött idő. És ha már új tájakat és országokat most épp nem tudunk felfedezni, legalább a gépen evést és ücsörgést hadd éljük át időről-időre, mintha. Ezt a koncepciót gondolta erősen tovább az EVA Airways, Taiwan egyik legnagyobb légitársasága a ”Fly! Love is in the Air” néven meghirdetett kampánnyal, amivel a szingliket hivatott támogatni abban, hogy megtalálják életük párját. Nem is akárhol, a levegőben!

Az egyedülálló randiélmény keretében húsz nőt és húsz férfit látnak vendégül a fedélzeten, a gép pedig valóban felszáll a Taipei’s Taoyuan Nemzetközi Reptérről, aztán persze ugyanoda száll le, miközben az utasoknak lehetőségük van az ismerkedésre. Minden program három órán át tart: a karácsonyi randi egy kellemes teadélután hangulatában telik, a szilveszteri gyertyafényes vacsora egy közös visszaszámlálással egészül ki, az újévi program pedig egy romantikus villásreggeli a fedélzeten. Persze a maszk viselése végig kötelező, amikor az ember nem eszik vagy iszik, és mivel a szerelem nagyban szerencse dolga, az utasok nem választhatnak helyet maguknak, azt a szervezők sorsolás alapján osztják ki az utazásra és szerelemre éhes vendégek között. Persze mindenki járkálhat és beszélgethet másokkal is, ha éppen az előtte ülőt találja szimpatikusabbnak.

via GIPHY

Love is in the air. Ennyi.