×

A pillanat szépségét ajándékozza karácsonyra az Intimissimi

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 12. 7.

Az év legszebb időszaka ezúttal nem csak az önfeledt ünneplésről szól, ezt tudjuk jól. Éppen ezért fókuszál a legtöbb brand az otthon töltött pillanatok szépségére, hiszen idén minden eddiginél jobban felértékelődött a család fontossága. 

Az Intimissimi kampánya ezeket a meghitt, otthoni pillanatokat örökíti meg, a szeretteinkkel közös készülődést és a karácsonyfadíszítés örömét. Ebből a felmagasztalt perspektívából mutatja be a karácsonyi kollekció darabjait is: az összeállításokon a hagyományos ünnepi színek dominálnak: a piros és a fehér, a stílust illetően pedig mind a kényelem, mind az elegancia képviselői megtalálják a kedvükre való darabokat.

A sokszínú pizsamák – mint a cuki Mickey Mouse hálóing vagy a kifinomult selyemszettek – mellett ugyanúgy megtalálható a decens steppelt galléros polárköntös vagy a szexi szaténhálóingek. És ha már Intimissimi, nem hiányozhat az ünnepi kollekció kötelező eleme, a hódításra tervezett piros fehérneműkollekció elegáns csipkével, aprólékos részletekkel és kifinomult anyagokkal kombinálva, a márkától megszokott magas minőségben prezentálva.

Ha a tökéletes ajándékot keresitek, gyertel el a Fashion Streetre, és nézzetek körül az Intimissimiben! Addig pedig megleshetitek a csodaszép kampány- és termékfotókat.