×

Mostantól nemcsak a lakásodat, hanem a kutyusodat is felpimpelheted a Zara Home-ból!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 14.

A szezon híre azoknak, akik eddig is be-betértek a Zara Home-ba egy-két tökéletesen nélkülözhető, ugyanakkor feltétlenül szükséges kiegészítőért: mostantól a kutyusodat is felpimpelheted kedvenc lakberendezési márkád kínálatából.

Érthetetlen, hogy a spanyol cég miért várt ennyi ideig az ebkiegészítők piacra dobásával, hiszen a siker előre borítékolható: a gazdik már csak kutyapresztizsből is meg fogják venni a kollekció darabjait.

Nyakörv-póráz kombók tekintetében annyira nem engedte el a fantáziáját a Zara Home tervezőcsapata, egynek azonban mindenképpen jó lesz a sima fekete bőrből készült szett. Kiságyak és etetőtálak terén azonban beleadtak apait-anyait, kedvünkre válogathatunk a különböző színekből és mintákból. S ha ez nem lenne elég,  játékokat, takarókat és egyéb kiegészítőket is fellelhetünk a kollekcióban.

A fotóanyaghoz és a videóhoz öt kutyust kértek fel valódi gazdáik kíséretében, ami meg is látszik a végeredményen, hiszen a Zara Home-hoz hűen tényleg egy hangulatos, kedves kampány lett! De tényleg!

A kollekció termékeiért katt a videóra!