×

A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes Naomi Osaka a Louis Vuitton új márkanagykövete

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 15.

Egy évvel azután, hogy a New York Fashion Weeken bemutatta közös kollekcióját Hanako Maeda japán tervezővel, a legendás francia divatház nagykövetnek kérte fel a 23 éves teniszcsillagot.

Egy biztos, Naomi Osaka nem lopja az időt. A világranglista jelenleg harmadik helyezett teniszezőnője még 2018-ban került a rivaldafénybe, amikor Serena Williams legyőzésével nyerte meg a US Opent, az ott megszerzett hírnevet pedig azóta is nagyon okosan használja.

Tavaly – szintén a US Openen – a Black Lives Matter mozgalom mögé állt be teljes mellszélességgel, amikor minden meccsére más maszkban érkezett, rajtuk egy-egy áldozat nevével, hogy ezzel hívja fel a figyelmet az egyenlőség és az elfogadás fontosságára.

Az eredményekért és a jótékony célokért való küzdelem mellett pedig második szenvedélyének is szívesen áldoz, ami nem más, mint a divat: tavaly bemutatta első kollekcióját a New York-i divathéten, pár nappal ezelőtt pedig egy igen megtisztelő felkérést kapott, mégpedig, hogy legyen a Lousi Vuitton kampányarca a 2021-es tavaszi/nyári kollekcióban.

A tenisz mellett a divat a második legnagyobb szenvedélyem, így az, hogy a világ egyik legikonikusabb brandjét képviselhetem, maga a megtestesült álom”

– mondta el a fiatal sportoló. A kampányfotókat a márka művészeti vezetője, Nicolas Ghesquière készítette, aki szerint Naomi egy igazán kivételes, példaértékű fiatal nő, aki méltán képviselheti generációját.