×

Kristen Stewart feltámasztotta Lady Dianát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 01. 29.

Miközben a világ a The Crown bűvöletében él, a szintén a brit királyi család életével foglalkozó Spencer című nagyjátékfilm is nagyban készül, a napvilágra került első fotó alapján pedig egy biztos, a főszereplő jó választás volt.

A NETFLIX jelenleg legnézettebb műsora az angol uralkodócsalád történetébe enged bepillantást a földi halandóknak, akik csont nélkül falják a történetet. A sztoriban – szpojler nélkül – Károly herceg szerelmi drámája is elég nagy hangsúlyt kap, bemutatva azt egy másik nézőpontból, mert valljuk be, a Team Diana vs. Team Camilla meccsből mindig az utóbbi került ki vesztesen, már ami a közvélemény ítéletét illeti.

Ugyanezt a hendikeppes love storyt dolgozza fel Pablo Larraín is: Spencer című filmjében ő azonban maradt a hivatalos hercegnő szemszögénél, fókuszba helyezve azt a sorsfordító hétvégét, amikor Diana eldönti, elválik Károly hercegtől.

A rendező a főszerepre Kristen Stewartot választotta, és bár reméljük, hogy a súlyos kétségektől gyötrődő hercegnő drámáját hitelesebben fogja prezentálni, mint az Alkonyat-trilógiákból ismert, egy vámpír és egy farkas szerelme között évődő depis tinilány szenvedéseit, ahhoz kétség sem fér, hogy a színésznő az első hivatalos hercegnős fotóján szakasztott mása Lady Dínek.

És bár mondhatnánk, hogy a Chanel-kosztüm tehet mindenről, ameyet magára öltve Stuart egyből hercegnővé avanzsálódott, de az az igazság, hogy nem ez lett volna az első alkalom, hiszen őt még maga Karl Lagerfeld kérte fel márkanagykövetnek évekkel ezelőtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CHANEL (@chanelofficial) által megosztott bejegyzés

A film premierjét idén őszre tervezik, 2022-ben pedig érkezik a Korona ötödik évada is, amelyben az ausztrál színésznőt, Elizabeth Debickit láthatjuk majd Diana szerepében. Kíváncsian várjuk, melyikük alakítása lesz hitelesebb.

(Borítókép: COURTESY OF PABLO LARRAÍN)