×

Ibrahimovic x Dsquared2 – íme a tavasz legnagyképűbb kapszulakollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 26.

A Dsquared2 tavaszi kampánya a svéd focilegenda előtt tiszteleg, a márka ICON vonala kétségkívül méltó arcot talált magának.

Sosem nyertem ezüstérmet, inkább aranyat vesztek. A jó játékosok győznek. A nagy játékosok rekordokat döntenek. Az ikonok pedig megváltoztatják a játékot.”

Ezekkel a szavakkal összegezte a kortárs futball fenegyereke a rendhagyó kanadai márkával közös együttműködését. Ikonok, ha találkoznak!

A #D2xIbra azaz ICON lbrahimović X Dsquared2 kollekció bizonyos darabjain a szokásos hangzatos logó mellett nemcsak a játékos neve, de egy róla készült (elég szexi) félmeztelen fekete-fehér fotó is díszeleg. Póló, farmering, boxer, nejlondzseki, kapucnis pulcsi, koptatott farmer, sportcipő, bőrből készült hatalmas sporttáska – a divatlázadók egyik kedvenc márkája az összes idei alapdarabot felsorakoztatta.

A limitált kiadású cuccok a márkától megszokott szabad szellemben születtek, miközben hűen tükrözik a sztárfocista személyiségét, kétségkívüll azokat célozva, akik osztják a játékos ambícióit és valódi ikonoknak érzik saját magukat. Így mi más is lehetne az eredmény, mint egy energikus, provokatív és – valljuk be – kicsit nagyképű üzenet. Sebaj, nekünk bejön!

A kollekció darabjai már előjegyezhetőek, február végétől pedig megvásárolhatók online és a kiemelt boltokban.

(Fotók: DSQUARED2 / © Giampaolo Sgura)