×

Mindegy milyen, csak kézben legyen – a legjobb táskák a Milano Fashion Week második napjáról

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 26.

Bőr, plüss, tweed vagy bársony, nagy vagy kicsi, pántos vagy láncos, az őszi táskák olyan szépek, hogy még véletlenül sem engedjük ki őket a karmaink közül.

Már harmadik napja zajlik ezekben a pillanatokban is a milánói divathét. A tegnapi napról olyan szetteket gyűjtöttünk, amelyekkel bepillantást nyerünk a tervezők fejébe azt illetően, hogy mik lesznek a legnagyobb táskatrendek, és hogyan kell majd viselnünk kedvenc kiegészítőnket.

Max Mara

A Blumarine-nál például nemcsak a színekkel, de az anyagokkal is bőven kísérleteztek, kedvencünk egyértelműen a hatalmas levendulalila plüsstáska.

A Prada-modelleket elnézve nem lehet szó nélkül elmenni a szettek színkavalkádja mellett, amelyekről jól tudjuk, ránk fog férni az őszi-téli szezonban: a színes táskák kedvelőinek paradicsom lesz a következő szezon.

Az Emporio Armani őrizve a hagyományait a klasszikus vonalat erősíti nemcsak a sziluettek, de a kiegészítők megalkotásakor is: a legmagasabb minőségű bőrből készült darabokat és finom bársonytáskákat a pánt hosszúságától függetlenül a kezünkben viseljük.

A második nap legbetegebb kollekcióját a Moschino prezentálta, ahol mérettől, formától és színtől függetlenül a fogantyú a markunkban van. Az más kérdés, hogy egy istálló alakú táskát mégis milyen alkalomra tudnánk magunkkal vinni, de a művészet az művészet.

(Fotók: VOGUE)