×

Ki az a Ricky Regal, milyen viszonyt folytat Bruno Mars-szal és mi köze mindennek a Lacoste-hoz?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 03. 2.

Új fejezet nyílik a Lacoste háza táján! A visszafogottságáról híres sportmárka március elején debütáló limitált kiadású kollekcióját száz százalékban egy popénekesre – pontosabban annak alteregójára bízta.

Most mondhatnánk azt, hogy minden nagy művésznek van egy alteregója, de igazából nincs. Alteregóra akkor van szükség, amikor a megszerzett hírnév már annyira elcsépelt – mondjuk jó értelemben –, hogy többé már nem tudjuk vele elérni a WOW-hatást. Ha viszont egy világhírű popénekes divattervezőnek áll, akkor minimum ezt várja az eredménytől.

View this post on Instagram

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Így van ezzel Bruno Mars is, aki hírnevét új szintre emelve tervezett egy kapszulakollekciót a Lacoste számára, amelyben a márka egyetlen kikötése az volt: legyen igazán önmaga. Hízelgő megbízatás, olyannyira, hogy az énekes még egy alteregót is teremtett magának.

Amikor a színpadon énekelek, én vagyok Bruno Mars. Amikor viszont pazar és fényűző ruhákat készítek, azt inkább Ricky Regalként teszem. Nagyon megtisztelő egy ilyen legendás divatháztól ekkora kreatív szabadságot kapni.”

A kollekció alapvonala a márkához hűen továbbra is a sportos outfit, mégis teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk. Ricky Regal világa a boldog hetvenes évekbe repíti vissza a vásárlókat, ahol a tréningruha mellett jól megférnek a hatalmas, csillogó fukszok, a modell pedig – maga a tervező – amolyan Pablo Escobar-stílusban tolja.

A darabokat, amelyeket egyébként kétségtelenül a Bruno Mars által képviselt életsílus hatja át, március nyolcadikától lehet megkaparintani.

(Fotók: © Ricky Regal Holdings, LLC. Images courtesy of Harper Smith)