×

Az Adidas már le is csapott a Squid Game gyönyörű színésznőjére!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 10. 10.

Nem csak mi szerettünk bele Squid Game – magyar fordításban Nyerd meg az életed! – gyönyörű színésznőjébe, hanem az Adidas – és nem mellesleg a Louis Vuitton is – is, és már el is készült a kampány.

Míg az egész világ azt nézi, mi történik a hitelkárosultak koncentrációs táborában*, és a Netflix nem angol nyelvű (!) sorozata szépen lassan minden rekordot megdönt, addig az Adidas nem vesztegette az idejét és már le is csapott a főszereplő színésznőre, HoYeon Jung-ra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

 

A 27 éves modell korábban szerepelt a dél-koreai Next topmodel-ben, ahol a negyedik helyen végzett, és már modellként is rengeteg neves márka arca volt, de a nemzetközi sikerre még picit várnia kellett. De hogy mindezt színésznőként, nulla színészi tapasztalattal sikerül elérnie egy koreaiul beszélő sorozatban, arra senki nem számított.

A mostanra 18 milliós instakövetővel büszkélkedő Jung tökéletes választásnak bizonyult a német sportszergyártó cég számára, és már ki is jött a kampányvideó. A bemutatott darabokat pedig egyértelműen a sorozat jelmezei – és főleg a 67-es versenyző – inspirálták.

Egyébként nem csak az Adidas, hanem maga a Netflix is meglátta a sorozat világának kiszélesítésében a lehetőséget, így a versenyzők ruháinak a másolatával saját ruházati vonalat is indított, aminek sikerére a közelgő Halloween a garancia. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a film hatására 7800 (!) százalékos kiugrást mértek a Vans fehér belebújós cipőinek eladásainál. A Squid Game főszereplői ugyanis egy ilyen típusú cipőben láthatóak szinte végig a sorozatban.

S hogy ezt még fokozzuk, Miss Jung nélkül sem maradunk sokáig, 2021 októberétől ugyanis a Louis Vuitton globális nagyköveteként láthatjuk viszont.

(cover: models.com)

(*444.hu)